Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Consultații gratuite pentru firmele sibiene care vor să-și înregistreze mărcile sau brevetele

Consultații gratuite pentru firmele sibiene care vor să-și înregistreze mărcile sau brevetele

Departamentul Protecția Proprietății Intelectuale din cadrul Universității ”Lucian Blaga” și Centru PatLib Sibiu organizează mâine o masă rotundă cu mediul de afaceri sibian în cadrul căreia se va discuta despre protecția proprietății intelectuale și se vor oferi soluții concrete în domeniul formelor comune de proprietate intelectuală. Cei interesați vor primi sfaturi și consultanță gratuită pentru înregistrarea mărcilor și a brevetelor.

Evenimentul are loc în cadrul proiectului european ”Noaptea Cercetătorilor” și va fi găzduit de sala IM 100 a Facultății de Inginerie.

”Accentuăm caracterul practic al acestei manifestări, adresându-ne, în general, unui public nespecialist, de toate vârstele, căruia dorim să-i transmitem cunoștințe de interes”, spun organizatorii evenimentului.

Evenimentul va începe de la ora 17:00 iar intrarea este liberă.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus