Luni,
23.05.2022
Acum
0°C

Ponta rămâne premier. Moțiunea de cenzură a picat

Ponta rămâne premier. Moțiunea de cenzură a picat

 

Moţiunea de cenzură a PNL a picat la votul parlamentarilor. Pentru demiterea Guvernului era nevoie de voturile a jumătate plus unu din numărul total al parlamentarilor, adică 276 voturi. Nu s-au strâns det 207 voturi ”pentru”, iar alți opt parlamentari au votat ”împotrivă” în timp ce reprezentanții PSD, UNPR și ALDE s-au abținut de la vot.

 Pentru moţiunea de cenzură 'Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!', iniţiată de liberali, au semnat 183 de parlamentari - 122 deputaţi - 115 de la PNL, şase neafiliaţi şi unul de la grupul democrat şi popular - şi 61 de senatori - 58 de liberali şi trei neafiliaţi, respectiv Mircea Geoană, Dan Ioniţă şi Dan Tătaru.

Moţiunea a fost depusă în Parlament pe 21 septembrie de către PNL şi a fost citită în plen pe 23 septembrie.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 6 ani

Foarte bine!! Sa-l lase domne' sa conduca Romania cum a facut-o pana acum. Cu realizari foarte multe. Bravo! Astialalti de la penele stiu sa faca doar scandal si mizerii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus