Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Țapinarii concertează la Festivalul Tânăr de la Sibiu

Țapinarii concertează la Festivalul Tânăr de la Sibiu

Țapinarii vor concerta la Teatrul „Gong” în cadrul Festivalului Tânăr de la Sibiu. Concertul de la Sibiu prezintă doi muzicieni care încearcă din răsputeri să compună cântece de dragoste de succes, dar din chitara lor ies doar cântece realiste. Atunci formația începe să aibă un succes nebun la petrecerile de divorț. Cu versuri sincere, trupa a fost invitată în cele mai importante festivaluri din România, precum Folk You, TIFF Cluj, Bucharest Comedy Week. De asemenea, cei doi au colaborat cu artiști neconvenționali, printre care se numară Florin Piersic Jr, Ada Milea sau Florin Chilian.

„Cosmin Covei şi Adrian Tănase şi-au unit destinele artistice încă din anul 2001 şi au format Ţapinarii. Cei doi au adoptat un mod de exprimare inedit, ceva între muzică folk şi stand-up comedy, pe care l-au denumit folk alternativ. Sunt singura trupă care are un turneu național Anti-Valentine’s Day, un show ce luptă împotriva dulcegăriilor duse la extrem. Au nouă materiale discografice dintre care un best of în 50.000 de exemplare lansat în 2010 și cel mai recent, „Visul Romanesc” a fost lansat în 20.000 de exemplare”, spun reprezentanții Teatrului Gong.

Ediția pilot a Festivalului Tânăr de la Sibiu reunește, în perioada 30 septembrie - 4 octombrie, 89 de artiști din 6 țări ce vor prezenta workshopuri și spectacole de teatru, dans și muzică în secțiunile copii/kids și tineri/youth.

Accesul publicului la concert se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (de miercuri până vineri între orele 11:00 - 18:00, sâmbăta între orele 10:00 și 18:00, iar duminica între orele 10:00 și 14:00) sau online (eventim.ro), la Librăriile Humanitas și în magazinele Germanos, Domo, Orange și Vodafone. Prețul unui bilet este de 10 lei, tarif unic. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Concertul va avea loc sâmbătă, 3 octombrie, ora 20:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus