Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Vernisaj al liceenilor de la Arte: IA și Natura

Vernisaj al liceenilor de la Arte: IA și Natura

Cele 21 de lucrări realizate de 16 elevi ai Liceului de Artă Sibiu în cadrul unei tabere de vară organizată în comuna Roșia vor fi expuse timp de o săptămână în centrul Sibiului. Vernisajul expoziției ”IA și NATURA” este programat luni, 5 octombrie, în sala Centrului de informare turistică, amenajat în clădirea Primăriei Sibiu, din Piața Mare. “Arta nu își ocupă locul meritat în societatea noastră, iar tinerii artiști sunt lăsați la urmă. Prin acest proiect tinerii artiști sunt provocați la transpunerea creativității personale pe pânză având ca scop originalitatea, dar și promovarea IEI și a costumului tradițional precum și reînvierea satului român de odinioară“, spune Corina Popescu, coordonatorul acestui proiect. Expoziția care va putea fi vizitată până pe 13 octombrie este rezultatul taberei de artă și creație IA M.E.A., organizată de IA Roșia și Asociația Europeană Thalheim Roumaniein în a doua parte a lunii iunie, anul acesta. Cei 16 liceeni (Ana Postolachi, Andreea Muntean, Ovidiu Hărșan, Tudor Brujan, Andrei Stoian, Edera Macsim, Raluca Curecheriu, Andrei Coman, Ariane Dorca, Lavinia Radu, Andreea Helju, Radu Anghel, Adnana Stăvar, Daria Ilovan) , un masterand în grafică a UAD Cluj (Alexandra Stoian) și un tânăr fotograf din Sibiu (Sergiu Fodor) care au participat la respectiva tabără au primit susținerea întregii comune Roșia, ai cărei locuitori le-au pregătit zi de zi cele necesare hranei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus