Luni,
30.01.2023
Ceata
Acum
-3°C

PSD-iștii sibieni l-au votat pe Dragnea. 98,5%

PSD-iștii sibieni l-au votat pe Dragnea. 98,5%

Prezența la votul de duminică a social-democraților sibieni a fost de 80%, ceea ce înseamnă aproximativ 10 mii de oameni. Dintre aceștia, 98,5 la sută l-au votat pe Liviu Dragnea în poziția de lider al partidului. Restul de 1,5% s-au pronunțat împotriva numirii lui Dragnea. ”Liviu Dragnea s-a bucurat în cadrul acestui scrutin intern de votul nostru, de susținerea noastră, datorită experienței politice pe care o are și datorită încrederii pe care i-o acordă social-democrații sibieni. Domnul Dragnea, încă de când ocupa funcția de vice-premier și ministru al dezvoltării regionale și administrației publice, a fost întotdeauna apropiat de organizația din Sibiu, de problemele Sibiului, de cele ale administrației sibiene, fie că vorbim despre primari, viceprimari, consilieri PSD, sau despre cerințele tuturor cetățenilor din județul Sibiu ”, a declarat Ioan Cindrea, președintele Organizației Județene PSD.

La nivelul județului Sibiu s-au constituit 65 de secții de votare, două în municipiul Sibiu, una la Mediaș și câte una în 53 de comune și 9 orașe.

Liviu Dragnea a fost ales preşedinte al partidului cu aproximativ 96-97% din voturile celor care s-au prezentat la acest scrutin, au declarat, pentru Mediafax, surse social-democrate. Conform surselor citate, rezultatul votului desfăşurat duminică în toate organizaţiile PSD din ţară indică aproximativ 96-97 de procente favorabile alegerii lui Liviu Dragnea în fruntea PSD.

Rezultatul oficial al scrutinului intern al PSD urmează să fie anunţat în cursul după-amiezii. Prezenţa la urne anunţată duminică seară, la finalizarea procesului de votare, a fost de 81,23%. Peste 500.000 de membri PSD din ţară au fost aşteptaţi duminică să voteze pentru alegerea preşedintelui partidului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus