Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Reacție după discursul lui Oprea: Unde a dispărut onoarea? Rușine!

Reacție după discursul lui Oprea: Unde a dispărut onoarea? Rușine!

”Gabriel Oprea folosește cuvinte mari dar nu a deschis DEX-ul să vadă ce înseamnă onoare, interes public, demnitate!”, spune deputatul PNL Raluca Turcan într-o declarație făcută astăzi, după discursul vicepremierului Gabriel Oprea. Turcan consideră că orice zi în plus, în funcție, pentru Oprea este o sfidare la adresa românilor. ”Orice zi în plus cu astfel de oameni în funcții publice înseamna umilință și sfidare pentru cetățenii care așteaptă ca statul, tara, demnitarii să-i servească fără echivoc! Rușine, Gabriel Oprea! Unde e dispărut onoarea pe care ați clamat-o atât de mult?”, a continuat copreședintele PNL Sibiu.

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a declarat, luni, în prima apariţie la aproape o săptămână de la moartea poliţistului Bogdan Gigină, că a ales să tacă din respect faţă de familia acestuia, el susţinând că nu a văzut accidentul, că a aflat despre producerea acestuia abia după ce depăşise zona şi că a făcut tot ce i-a stat în puteri pentru a-l salva pe poliţist.

Foto: bemaven.co

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Joseph

Acum 8 ani

Minciuni ordinare ,oprea asta totdeauna a jucat la 2 capete !
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Doar politicianismul scârbos al PSD\PNL il mentin in viata politica pe interlop .
Raspunde

B.Utoru

Acum 8 ani

Nu-ş ce să zic, dar nu Oprea-i de vină că a murit poliţistul, a fost un accident. Liberalii au găsit un motiv să se ia de izmenar, după ce acesta i-a refuzat în tentativa lor de a-l da jos pe Ponta. Politicianism murdar, asta-i tot. Păcat de tânăru' ăla...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus