Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Iohannis după revolta a 25 de mii de bucureșteni: Am înțeles ce se cere și se așteaptă

Iohannis după revolta a 25 de mii de bucureșteni: Am înțeles ce se cere și se așteaptă

Președintele Klaus Iohannis a reacționat în această seară, după ce 25 de mii de bucureșteni au ieșit în stradă. Iohannis a postat un mesaj pe Facebook în care spune că ”cineva trebuie să-și asume răspunderea politică”. ”Sunt impresionat de manifestările din această seară. Este o mișcare de stradă, care vine din dorința oamenilor de a le fi respectate condiția și demnitatea. Am înțeles că se cere și se așteaptă, pe bună dreptate, ca cineva să-și asume răspunderea politică. Următorul pas trebuie să fie al politicienilor, care nu pot ignora acest sentiment de revoltă”, a scris președintele în mesaj.

25.000 de bucureșteni au mărșăluit în această seară în capitală, plecând din Piaţa Constituţiei, pe bulevardul Libertăţii, până la sediul Primăriei Sectorului 4, unde au cerut demisia primarului Cristian Popescu Piedone.

”Înarmați” cu steaguri tricolore, dar şi pancarte cu mesaje, manifestanții au cerut demisia primarului Cristian Popescu Piedone, pentru tragedia din Colectiv, dar și demisia premierului Victor Ponta şi a vicepremierului Gabriel Oprea.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Zorro

Acum 8 ani

Ar trebui sa plece TOTI din politica centrala sau cea locala care au dosare penale, sau dosare pe rol. Ar fi cazul Romania si romanii sa se destepte! Faceti odata curatenie in tara aia. Ce aveti de pierdut? Mai rau ca acuma nu poate sa mai fie!
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Dimensiunea protestului e mult mai profundă .Băse, pe culmile populismului .Pe cand un progrm politic coetent ?
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Atentie la provocări si comfiscări : B1/ R. Turcescu & Co. s - au asezat deja in față !
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Piedone + desigur odios , dar ce ce l - am uitat pe Liviu Negoiță - Como ?
Raspunde

NICOLAE

Acum 8 ani

DEMISII LA TOATE NIVELURILE
Raspunde

petre

Acum 8 ani

Domnule presedinte din punctul meu de vedere ar trebui sa fiti mai moderat in declaratii. Adica dvs. sunteti ultima persoana morala care ar trebui sa vb in cazul asta. Sa nu uitam ca ati fost primar la sibiu , si inclusiv dvs. ati eliberat niste autorizatii care nu corespund. Nu dau exemple sa nu compromit numele firmelor. Stiti dvs... mai bine. Vreau sa intelegeti ca tragedia din bucuresti putea sa fie la sibiu si sa fiti dvs. Implicat in acest scandal avand in vedere faptul ca acordurile de functionare si autorizatiile au fost semnate de dvs cat ati fost primar. V-am votat dar imi place sa fiu corect asa ca si dvs. evaluativa unele lucruri inainte sa vb. Mi-e tare teama ca va veni si ziua dvs cand veti pleca la modul cum intelegeti sa va indepliniti mandatul. A trecut 1 an deja si rezultate aveti 0.
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Sunt foarte dezamagit de presa romana care nu a dat aproape nici o stire despre demonstratiile stradale. In SUA stirea a fost difuzata in presa cenrtrala mai repede decit in Romania. Atit despre libertatea si independenta presei. Aceste demonstratii ramin doar un pis, daca acuma nu se cere demisionarea tuturor celora care sunt patati din toata politica centrala sau locala. Ponta s-a retras- asta cer toti penalii PNL si altii- dar asta nu a fost scopul demonstratiilor. Iesiti zilnic in strada si faceti o curatenie generala, este nevoie de ea dupa 25 de ani!
Raspunde

Don Diego de la Vega

Acum 8 ani

Lasa ma Zorro ca primesti si tu o masca rosie pentru serviciile aduse PSD-ului, ca la Elena nu o sa ajungi vreodata !!!!!!!
Raspunde

Zorro

Acum 8 ani

Bai Don Diego, unde locuiesc eu este o zona libera de comunism din 90 incoace. Prostii care au crezut ca Iliescu le-a dat salam si l-au votat dupa mat, nu cu creier, fiindca duceau lipsa de asa ceva au aruncat tara in coruptie, in evul mediu. Mie nu-mi trebuie Job de politician, eu vreu Romania sa fie o tara moderna, o tara normala. Nu exista infrastructura, spitale, scoli, nimic nu s-a facat- s-a jefuit tara aia timp de 25 de ani, de corporatii straine, de politicieni, de birocrati, e vai de capul vostru de mizeria in care va complaceti.
Raspunde

Cristi

Acum 8 ani

Off, m-am saturat si de mafia din Primaria Sibiu. Oare cum a fost pusa in functie directoarea de la Baia Neptun? Prin pile. Fodorito, te astept la DNA !!!!!
Raspunde

mihai

Acum 8 ani

Asa de repede i s-a spus ce trebuie sa inteleaga? Se misca mai repede putin baietii... Sa i se faca un text mai convingator...
Raspunde

Solomon

Acum 8 ani

N-ati inteles nimic,domnule Presedinte!Ponta a plecat dar Dvs nu aveti omul care sa ocupe acest post;oricum nu-l vrem!Ne ajunge!25 de ani s-au tot rotit!Iar acum vedem rezultatele!La gunoi cu totii!Vrem oameni noi-curati si necontaminati politic nici unul care a mai fost,nici macar O DATA in guvern sau parlament!Cred ca intelegeti ca nu-i o gluma!
Raspunde

...

Acum 8 ani

@petre: corect ce zici. Sa speram ca mesajul ajunge unde trebuie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus