Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
8°C

Cazan: Sibiul poate da un exemplu prin retragerea lui Ioan Cindrea

Cazan: Sibiul poate da un exemplu prin retragerea lui Ioan Cindrea

Președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan, insistă cu mesajul privind demisia președintelui Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea. În plus, liberalul susțoine că ar fi cazul să plece și prefectul Ovidiu Sitterli. ”Vă sfătuiesc să începeţi de la baza partidului și să-i trimiteţi acasă pe toţi baronii locali PSD trimişi în judecată sau condamnaţi definitiv. Sibiul poate fi un exemplu prin retragerea preşedintelui Consiliului Județean, domnul Ioan Cindrea. Dânsul a spus de mai multe ori că se va retrage și va activa la catedră, acum este momentul ideal să o facă. Cred că e timpul să le spunem: la revedere domnule Victor Ponta, la revedere domnule Liviu Dragnea, la revedere baronilor PSD, corupţilor PSD, condamnaţilor și celor trimişi in judecată din PSD”, a declarat Cazan.

În opinia liberalului, actualul guvern de tehnocrați nu trebuie să fie decât un executiv de tranziție, iar soluția trebuie să vină în urma alegerilor parlamentare. ”În acest moment, Guvernul tehnocrat este însă un guvern de tranziție, nu o soluție permanentă. Soluția trebuie să vină tot de la partide, în urma alegerilor. Dar trebuie să înțelegem exact că oamenii nu mai vor doar o schimbare de partide, ci și o schimbare în partide. Românii au dat un mesaj clar pentru înnoire și reformă, sub semnul căruia stă și va sta activitatea noastră politică. La 1 an de la câștigarea alegerilor, parteneriatul cu președintele Iohannis rămâne fundamental pentru partid. Avem acum șansa să lucrăm mai bine cu președintele României, creând un triunghi al colaborării PNL – Guvern tehnocrat – Președinte”, susține Cazan, fără a uita a mai transmiite un mesaj: ”la revedere, domnule Sitterli!”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Virgil Popa

Acum 8 ani

La revedere PSD-isti sa vina Neagu !! Nu ti-e rusine mai fariseule ?? Sa plece astia ca sa vina cine sa vina ?Neagu ???Turcan ??? Tamaian ?? Sovaiala ?? Am votat dreapta din 1990 dar mi-e scarba de voi !!asa cum sustineti la centru sa faceti !!oameni tineri si integri,capabili fara sa dea plicuri si cizme la alegeri !!!!
Raspunde

joseph

Acum 8 ani

Tu vezi de ale tale zeci de case bai cazane ,nu mai latra la luna ,esti la fel ca si psd-istii ...nicio diferenta,dispareti naibii de cameleoni politici penali!!!!!
Raspunde

nicolae

Acum 8 ani

la timpuri noi tot voi, adica oameni nepatati ca Neagu, Cazan, si mai ales banateanca de Turcan.
Raspunde

iuon

Acum 8 ani

In 2012, cand stateai cu ei in pat erau buni ?
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

Desigur ai dreptate; la revedere, Cazan & Co . !
Raspunde

Steli

Acum 8 ani

Are dreptate cum poate sa stea Cindrea ala in functie cand este condamnat definitiv. Cred ca mai vrea inca un spatiu sa isi mai cumpere , ca ultimele doua spatii comerciale l-au costat 630000 de euro fara tva.
Raspunde

Alexx

Acum 8 ani

Cazaneeeeee!!! 18 caseeee!!! De unde tatii??? Exemplu e sa-ti dai si matale demisia!!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus