Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
2°C

În deplasare, nu-i ca acasă. Un nou eşec pentru HC Sibiu: nicio şansă la Baia Mare

În deplasare, nu-i ca acasă. Un nou eşec pentru HC Sibiu: nicio şansă la Baia Mare

HC Sibiu nu a reuşit nici de această dată să obţină un rezultat pozitiv în deplasare. Trupa lui Matei Damian şi Ștefan Nicolae a pierdut pe terenul Academiei Minaur Baia Mare, scor 26-36 (13-15), bifând cel de-al cincelea eşec în deplasare tot din atâtea partide.

Handbalişii sibieni au început slab partida, băimărenii distanţându-se, după 15 minute, la 10-6. Până la pauză, HC Sibiu a mai echilibrat jocul şi a mai recuperat două goluri din ecart, astfel că cele două echipe au plecat la cabine despărţite de două goluri. 15-13 pentru Baia Mare.

HC Sibiu a început repriza secundă la fel de apatică ca prima, iar paradele portarului băimărean Andrei Balint au făcut ca ecartul să crească la 27-19 în favoarea formaţiei Baia Mare, la jumătatea actului secund. Până la final, sibienii  nu au mai avut forţa să mai revină, partida terminându-se cu scorul de 36-26 pentru Academia Minaur Baia Mare.

După această înfrângere, HC Sibiu coboară pe locul al zecelea, cu trei victorii, 1 egal şi 5 înfrângeri. În timp ce Baia Mare a urcat pe locul 4.

Pentru sibieni urmează meciul de acasă contra formaţiei de pe locul al 11-lea, HC Argeş Piteşti. Pe teren propriu, HC Sibiu este neînvinsă (3 victorii şi 1 egal).

Foto: academiaminaur.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus