Joi,
28.01.2021
Innorat
Acum
-1°C

În deplasare, nu-i ca acasă. Un nou eşec pentru HC Sibiu: nicio şansă la Baia Mare

În deplasare, nu-i ca acasă. Un nou eşec pentru HC Sibiu: nicio şansă la Baia Mare

HC Sibiu nu a reuşit nici de această dată să obţină un rezultat pozitiv în deplasare. Trupa lui Matei Damian şi Ștefan Nicolae a pierdut pe terenul Academiei Minaur Baia Mare, scor 26-36 (13-15), bifând cel de-al cincelea eşec în deplasare tot din atâtea partide.

Handbalişii sibieni au început slab partida, băimărenii distanţându-se, după 15 minute, la 10-6. Până la pauză, HC Sibiu a mai echilibrat jocul şi a mai recuperat două goluri din ecart, astfel că cele două echipe au plecat la cabine despărţite de două goluri. 15-13 pentru Baia Mare.

HC Sibiu a început repriza secundă la fel de apatică ca prima, iar paradele portarului băimărean Andrei Balint au făcut ca ecartul să crească la 27-19 în favoarea formaţiei Baia Mare, la jumătatea actului secund. Până la final, sibienii  nu au mai avut forţa să mai revină, partida terminându-se cu scorul de 36-26 pentru Academia Minaur Baia Mare.

După această înfrângere, HC Sibiu coboară pe locul al zecelea, cu trei victorii, 1 egal şi 5 înfrângeri. În timp ce Baia Mare a urcat pe locul 4.

Pentru sibieni urmează meciul de acasă contra formaţiei de pe locul al 11-lea, HC Argeş Piteşti. Pe teren propriu, HC Sibiu este neînvinsă (3 victorii şi 1 egal).

Foto: academiaminaur.ro

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus