Joi,
24.09.2020
Cer Senin
Acum
12°C

FOTO Sibiu Lights and More, episodul 3. Cupolă de lumini pe Nicolae Bălcescu

03 Decembrie 2015 09:31

FOTO Sibiu Lights and More, episodul 3. Cupolă de lumini pe Nicolae Bălcescu

În al treilea an de existență al ”Sibiu Lights and More”, organizatorii au pregătit un element special: o cupolă luminoasă, înaltă de aproximativ 12 metri, care va fi montata pe pietonala Nicoale Bălcescu. Va sta aici timp de trei săptămâni, iar pe podiumul din interiorul acesteia vor avea loc concerte de muzica live. ”Pentru ediția de anul acesta s-a abordat o altă cromatică a structurilor luminoase care vor fi amplasate de-a lungul pietonalei. S-a avut în vedere o abordare mai simpla a culorilor, dar care promite un efect de amploare”, anunță organizatorii.

Sibiu Lights and More se va desfășura în perioada 11 – 30 decembrie pe pietonala Nicolae Bălcescu.

Cum a arătat anul trecut (foto Silvana Armat)

Sibiu lights and more sarbatori craciun (12) Sibiu lights and more sarbatori craciun (13) Sibiu lights and more sarbatori craciun (11) Sibiu lights and more sarbatori craciun (10) Sibiu lights and more sarbatori craciun (9) Sibiu lights and more sarbatori craciun (8) Sibiu lights and more sarbatori craciun (7) Sibiu lights and more sarbatori craciun (6) Sibiu lights and more sarbatori craciun (5) Sibiu lights and more sarbatori craciun (4) Sibiu lights and more sarbatori craciun (3) Sibiu lights and more sarbatori craciun (2) Sibiu lights and more sarbatori craciun (1) Sibiu lights and more sarbatori craciun (14)

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

serban

Acum 4 ani

Chiar trebuie ? Poate era mai indicat in alta perioada a anului si cu alta ocazie. Parca suntem in China Town . Strica tot aspectul si aerul Sarbatorilor de Iarna.
Raspunde

Jiji

Acum 4 ani

Sigur ca trebuie, musai sa sifoneze bani organizatorii. Cine-s aia? Pai, intrebati redactia!
Raspunde

Corina

Acum 4 ani

Trist!! :( Nu prea au legatura cu sarbatorile de iarna!!!
Raspunde

mihai

Acum 4 ani

ar fi mers montate la intrarea de la galeriile pacea - se potrivesc cu chinezariile de acolo. Cu aspectul centrului istoric si cu sarbatorile de iarna nu prea au nicio treaba.
Raspunde

radu

Acum 4 ani

Silvana stie sa faca poze si fara filtre idioate? e prima data cand vad poze bune facute de ea.
Raspunde

Stanescu Geanina

Acum 4 ani

Astept cu nerabdare sa le vad si anul acesta. De patru ani , nu ratez Targul de Craciun de la Sibiu.Mi se pare minunat culoarul de luminite colorate. Sa veniti la Ploiesti unde nu este nici macar un beculet si unde primarul a spus ca lumina vine din suflet nu de la beculete...Sa-i explice el asta unui copil.
Raspunde

un sibian

Acum 4 ani

Cupola luminoasa e minunata,ne bucuram de ea nu numai noi sibienii ,ci si alte personae care vin in Sibiu ,special sa o vada!!!
Raspunde

Alexandru Graur

Acum 4 ani

Ingrozitor. Oripilant. Mie imi da senzatia de scenografie bollywoodiana, ma astept ca din moment in moment sa apara elefanti, maimute, dansatoare cu piercing in nari si dansand din buric. Cine dracu' a aprobat ssa ceva? Definitia kitsch-ului absolut.
Raspunde

Ana

Acum 4 ani

Sunt de parere ca cei care isi expun parerea public sunt obligati sa aduca si argumente in sustinerea acesteia.Cu atat mai mult,acesta fiind un site citit de multi Sibieni,consider ca ar trebui sa se dea dovada de un limbaj mai academic.Este o diferenta intre a critica si a insulta!
Raspunde

Silviu

Acum 4 ani

Kitsch.
Raspunde

sasofilu

Acum 4 ani

ma intreb ce au prin casa cei care spun Kitsch
Raspunde

maria parau

Acum 4 ani

O idee minunata! Ca de obicei la orice se face in tara asta, trebuie sa existe si carcotasi. Daca ai facut de ce ai facut, daca nu ai facut de ce nu ai facut. Cunoastem. Eu personal voi merge sa vizitez Sibiul in aceasta perioada si cred ca vom fi foarte incantati eu si familia mea.
Raspunde

Ionela Nastasoiu

Acum 4 ani

Părerea mea este ca dau o imagine aparte, de sărbătoare, orașului. Acum depinde cum vrei sa privești lucrurile. Exact cum menționa cineva anterior: nu este bine nici dacă se face ceva nici dacă nu se face.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus