Joi,
25.04.2024
Ploi Scurte
Acum
7°C

O mică afacere din Sibiu donează 80% din profit pentru copii nevoiași și natură

O mică afacere din Sibiu donează 80% din profit pentru copii nevoiași și natură

În luna decembrie, toți cei care vor cumpăra de pe site-ul CutiiAuto.ro vor putea alege asociația spre care se vor îndrepta banii în urma achiziționării produselor. Asociațiile „Mâini Unite” și „Tură în natură Sibiu” vor fi beneficiarele proiectului demarat de Marius Bârsan, cel care deține afacerea CutiiAuto.ro, iar acesta va dona 80% din profitul acestei luni.

„Clienții pot alege unul dintre cele două proiecte în funcție de ce au ei la inimă mai mult. Orice sumă, orice produs, orice serviciu, 80% din profitul meu se va îndrepta spre unul dintre proiectele pe care persoana respectivă le alege. Până acum am avut o comandă de la o persoană din Cluj și a ales ca banii să ajungă Asociația „Mâini Unite”. Deși e o persoană pasionată de biciclete s-a gândit că copilașii au mai multă nevoie de ajutor”. Afacerea CutiiAuto.ro a fost deschisă din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor familiilor cu copii, care au multe bagaje, și a celor care iubesc să călătorească în natură. Acum, Mihai Bârsan spune  își dorește să își aducă contribuția în alt mod și de aceea a ales cele două asociații despre care spune că se regăsește în valorile lor. „Cumva, la bază eu sunt voluntar, dar în ultimii ani fiind cu familia nu am mai avut atât de mult timp să mă implic ca voluntar și voiam să îmi fac altfel cunoscut aportul, dacă nu cu timpul liber”, spune acesta.

„Ne prinde foarte bine această inițiativă” Ana-Maria Micu, coordonatorul de evenimente al asociației Mâini Unite spune că de-a lungul timpului Marius Bârsan i-a mai ajutat și în alte proiecte. „Am aflat recent de proiectul acesta și am fost onorați să fim parte din el. Nu știm despre ce sumă o să fie vorba, nu asta contează cel mai mult, ci gestul în sine și e o sursă de inspirație și pentru alții”. În perioada sărbătorilor, Ana-Maria Micu spune că au cel mai mult nevoie de sprijinul oamenilor. „Proiectul e foarte important pentru noi, pentru că în preajma sărbătorilor suntem asaltați de părinți, de instituții care au în grijă copii cu probleme sau copii care provin din familii defavorizate și au nevoie de susținere financiară și materială, iar această inițiativă ne prinde foarte bine”, spune aceasta. Și asociația „Tură în Natură Sibiu” desfășoară în prezent mai multe activităţi, în cadrul proiectului „Sibiu – UnDA Verde pentru Biciclete”, care abordează o varietate de probleme ale bicicliștilor sibieni. Proiectul urmăreşte combaterea schimbărilor climatice şi îmbunătăţirea calităţii vieţi în comunitate prin promovarea utilizării bicicletei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

VICTOR

Acum 8 ani

Reclama sufletul comertului.Le uram spor la vanzare si la inchiriat.
Raspunde

cetateanu

Acum 8 ani

Familii cu copii care au multe bagaje ???!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus