Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

FOTO Chemarea Cibinului. A doua mașină care cade pe malul apei

FOTO Chemarea Cibinului. A doua mașină care cade pe malul apei

Actualizare, ora 22.

Unul dintre șoferi, în vârstă de 19 ani, cu mașina cu numere de înmatriculare din Argeș, circula pe strada Ioan Neculce,  iar celălalt, de 26 de ani din Sibiu, circula pe strada Malului. Sub pod a ajuns sibianul, iar polițiștii stabilesc acum care a fost cauza accidentului: o neacordare de prioritate sau trecerea unui autovehicul pe culoarea roșie a semaforului.

Știrea inițială:

Un automobil a căzut în dreptul noului pod de peste Cibin, de lângă benzinăria Rompetrol. Polițiștii au ajuns la locul accidentului în urmă cu câteva momente și spun că mașina a ajuns acolo în urma ciocnirii cu un alt autovehicul. Mașina nu a ajuns în râu, s-a oprit în gardul de lângă Cibin. Nu sunt victime, iar traficul se desfășoară normal.

accident pod cibin sibiu (10) (Copy) accident pod cibin sibiu (9) (Copy) accident pod cibin sibiu (8) (Copy) accident pod cibin sibiu (7) (Copy) accident pod cibin sibiu (6) (Copy) accident pod cibin sibiu (5) (Copy) accident pod cibin sibiu (4) (Copy) accident pod cibin sibiu (3) (Copy) accident pod cibin sibiu (2) (Copy) accident pod cibin sibiu (1) (Copy) IMG-20151213-WA0008

accident pod cibin sibiu (14) (Copy) accident pod cibin sibiu (13) (Copy) accident pod cibin sibiu (12) (Copy) accident pod cibin sibiu (11) (Copy)

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

moon

Acum 8 ani

sa vezi cand or gasi oltenii noul pod...:))
Raspunde

Pop Vasile

Acum 8 ani

Iar gramatica voasta s-a dus ... rau de tot in Cibin: "... , ar celplalt,..., Polițiștii a ajuns la locul ...." Horror!?!?
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

sibiul e complicat pentru oltenasi...oare de ce nu fac acrobatii din astea pe la ei...ca tot noi trebuie sa platim reparatiile la balustrade, etc.
Raspunde

Alzara junior

Acum 8 ani

Ce sa le ceri veneticilor regateni fomisti care invadeaza Sibiul din disperare?:)))))))))))))))
Raspunde

Luca

Acum 8 ani

Ar trebui invatati, in primul rand, ce inseamna semnalizarea , unde este maneta de semnalizare , cand se semnalizeaza ... As vrea sa vad statistica privind amenzile referitoare la nesemnalizare ! Pun pariu ca nu exista asa ceva ... pt ca politia e slaba si amendeaza doar viteza sau neacordarea prioritatii la trecerile de pietoni ... Inca ceva , cum au permis montarea semnelor de circulatie , cele pt biciclisti , la inaltimea de 1,2 m , astfel incat acopera pietonii , reducand semnificativ vizibilitatea .
Raspunde

@.@

Acum 8 ani

Cate de VL nu stau la semafoare, mai ales pe Saguna ! Ha haaa.....Daca picati din sate sau orasele cu o singura strada principala si faceti liniute ca aveti un coca de BMW amarat asta nu inseamna ca te comporti peste tot la fel. Cand esti la Roma, faci ca romanii...
Raspunde

Tampitul satului

Acum 8 ani

Baietzashul e din Arges?!... Parca acolo e si Pitestiul, cu vestita fabrica de permise. Dar asta parca a fost acum cativa ani... Poate ca tac-su avea permisul luat la Fara Frecventa si l-a invatat pe asta micu sa conduca, cine stie, doar volanul se lasa mostenire din tata-n fiu, nu?! Sigur era masina lu tac-su, de unde bani la 19 ani... Si sigur ala batran a condus-o prost, si dupa cum se stie: masina merge cum o inveti. Daca o forjezi - merge cu viteza! Daca apesi frana - se opreste! Iar daca esti sibian, vrei sa ai p..a mare ca oltenii, dar n-ai sa vezi , pt ca si asta se mosteneste din tata-fiu!
Raspunde

gerula

Acum 8 ani

si-o fi luat gume de pe ratiu, la mana a 2-a.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus