Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Un bal cu scop nobil organizat de studenții la Jurnalism, Comunicare și Relații Publice

Studenții Facultății de Științe Socio-Umane – specializarea Jurnalism, Comunicare și Relații Publice au ales să dea o temă socială petrecerii lor de început de drum. Astfel, încasările obținute în urma vânzării biletelor la „Balul Bobocilor” și din acțiunile de fundraising  vor fi folosite pentru achiziția unor instrumente muzicale ce vor fi donate Asociația Porto Jazz Music Sibiu.

Studenții și-au folosit cunoștințele practice și creativitatea pentru a obține fondurile necesare desfășurării evenimentului, astfel în ultimele trei săptămâni, tinerii PR-iști au desfășurat pe plan local o campanie de fundraising. Au încercat în acest mod să atragă cât mai mulți susținători ai acțiunii lor într-un mod inedit: firmele interesate primeau servicii de promovare în schimbul sumelor donate. Compania „Simpa” a fost prima care a acceptat propunerea studenților care au conceput, regizat, produs și înregistrat șase clipuri de promovare pentru serviciile oferite de firma de panificație din Sibiu. Fiecare reclamă a intrat în responsabilitatea unei echipe de studenți, iar rezultatul muncii lor va fi dezvăluit în cadrul balului din 15 decembrie.

Instrumente pentru „Centrul de Plasament Orlat Band” Fondurile strânse în urma colaborării cu „Simpa” și în urma vânzării biletelor la bal vor fi donate Asociației Porto Jazz Music Sibiu care va cumpăra instrumente muzicale pentru a-i învăța să cânte pe copiii din Centrul de Plasament Orlat. Asociația lucrează de mai bine de 2 ani cu zece copii cu vârsta cuprinsă între cinci și 12 ani, ajutându-i să-și descopere talentul nativ, să-și însușească tainele muzicii, arta muzicală și actul muzical în sine. Este totodată o modalitate prin care acești copii învață o meserie care îi va ajuta să se descurce singuri în viață. Împreună sunt constituiți într-o trupă, „CPO Band”, coordonată de profesorii Radu Popescu și Ciprian Oancea. „CPO Band” sunt invitații de onoare ai balului organizat de Studenții Facultății de Științe Socio-Umane – specializarea Jurnalism, Comunicare și Relații Publice.

Cei care doresc să contribuie la această inițiativă o pot face atât prin achiziționarea biletului de acces la bal, cât și printr-o donație directă în cadrul evenimentului. Evenimentul va avea loc marți, 15 decembrie 2015, ora 18:00, la Belissima Events (Str. Gladiolelor nr. 5)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus