Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
4°C

Meteorologii se răzgândesc: ieri spuneau că nu vom vedea zăpadă curând, azi anunță ninsori!

Meteorologii se răzgândesc: ieri spuneau că nu vom vedea zăpadă curând, azi anunță ninsori!

Dacă marți datele Centrului Meteorologic Transilvania Sud arătau că în zilele următoare și de Crăciun la Sibiu nu va ninge, astăzi Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunţă ninsori, atât în zona Transilvaniei, cât și în Moldova.

Potrivit ANM, vremea va fi în general închisă, miercuri, pe tot parcursul zilei şi în primele ore ale nopţii. De asemenea, vor fi precipitaţii sub formă de ninsoare în zonele montane, predominant ninsori în Moldova şi Transilvania, mixte în Muntenia şi Dobrogea şi ploi în Oltenia, potrivit Mediafax.

Noaptea, cerul va deveni treptat variabil în est şi parţial în sud-est, în timp ce în rest înnorările vor persista şi numai izolat se vor mai semnala precipitaţii, îndeosebi lapoviţe şi fulguieli. Pe spaţii mici va fi polei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade, iar cele minime între -8 şi 0 grade, posibil mai coborâte în depresiuni. În zonele joase, izolat va fi ceaţă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Udo Reckerth

Acum 6 ani

stimata D-na Dorina Nitu, va anunt ca prognozele referitoare la "zilele urmatoare" sunt acelasi azi cu cele emise ieri sau alataieri (exemplu precipitatiile mixte si fulguielile din data de 18decembrie - se pot verifica in buletinele emise zilnic diversilor beneficari). Ziua de craciun fiind indepartata nu a fost prognozata inca detaliat, se stie doar ca vremea va fi calda pentru aceasta perioada in acele zile si ca nu vor fi zapezile asteptate de obicei de sarbatori. Asta nu exclude fulguieli pasagere, lapovițe etc.. sa fim mai atenti la informatiile culese prin telefon totusi cand facem o stire senzationala cum a fost cea de ieri!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus