Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

BANCUL ZILEI: Credința

BANCUL ZILEI: Credința

Creştinul: Eram pe o corabie când o furtună puternică a început. M-am rugat lui Dumnezeu, şi ce credeţi? Pe o distanţă de 10 m în jur, între valurile alea ucigătoare s-a creat un culoar liniştit care ne-a tras corabia la mal! DUMNEZEU E MARE ! Musulmanul: Eram în deşert, când o furtună îngrozitoare de nisip s-a iscat din senin. Nu mai aveam merinde, apă, cămilele nu se mai mişcau. M-am rugat lui Alah. Ce credeţi? Pe o distanţă de 10 m în faţa, stânga şi dreapta, s-a iscat un senin şi-o ploaie mărunta pe un culoar care ne-a scos la o oază cu apă, banane, cocotieri - ALAH E MARE! Evreul: Era sâmbătă şi mă plimbăm pe străzile Ierusalimului. Suntem foarte nevoiaşi... La un moment dat, în faţa mea, pe jos, un portofel doldora cu mii de dolari! Ce să fac? Sâmbăta n-am voie să ating bani şi-atunci m-am rugat lui Iahveh... Şi ce credeţi? În jurul meu, pe o distanţă de 10 m s-a făcut miercuri! Sursă: http://www.realitatea.net/ Foto: supergabones.blogspot.com

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1638

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus