Miercuri,
19.01.2022
Cer Senin
Acum
1°C

TSTV Despre soarta sportului sibian. Bazinul Olimpia era de top. În 1979

TSTV Despre soarta sportului sibian. Bazinul Olimpia era de top. În 1979

Infrastructura sportivă a municipiului Sibiu a rămas undeva în anii 90. Bazinul Olimpia avea atunci 10 ani vechime și tocmai se inaugura Sala Transilvania. De atunci, nimic. Dan Magoș este pilot de raliuri, dar și purtător de cuvânt al Clubului Sportiv Municipal Sibiu și a făcut la Turnul Sfatului TV o analiză a infrastructurii sportului sibian. Bilanțul nu este deloc încurajator. ”S-au construit în țara asta două stadioane și o sală polivalentă în 25 de ani. E enorm de puțin. Când s-a inaugurat Sala Transilvania din Sibiu s-a spus la momentul acela că e cea mai modernă din Transilvania sau din România, la începutul anilor 90. Sala a fost foarte bine gândită, dar lumea a evoluat. De atunci au trecut 25 de ani. Nimeni n-a stat pe loc. Luăm exemplul raliurilor. Noi trebuie să schimbăm echipamentele la doi trei ani. Sunt investiții. Bazinul Olimpia, la fel. Acel bazin era la momentul respectiv de top. Dar vorbim de 1979. De atunci s-au făcut zeci de reparații, aș acum le facem fiecare acasă. Schimbăm geamuri, vopsim, spoim. Acest bazin ar trebui demolat și construit altul nou la standardele anului 2015. Cheltuielile sunt mult mai mici decât dacă este tot timpul renovat”, a spus Dan Magoș în cadrul emisiunii.

Pilotul susține că prin sport se poate crea o imagine țării, orașului. ”Nimeni nu gândește că acest minister al sportului face imagine. Fostul primar al Sibiului a înțeles ce înseamnă promovarea Sibiului prin sport, turul ciclist, RedBull…”, a mai spus Dan Magoș, dând un exemplul legat de ce înseamnă birocrația în sport: ”Am avut secție de volei și n-am avut în organigramă post de antrenor de volei”…

 Întreaga emisiune o puteți viziona aici:

https://youtu.be/4w2vXhiOhUY

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

10 comentarii

ion

Acum 6 ani

ce imbecil ! Tot timpul s- a dat sportiv ,dar vai de mama lui ...un parvenit care s-a legat mai mult de oamenii puernici din Sibiu sa-l mentina la CSM .CE PERFMANTE are dl din imagine? 0 barat . Face pe pilotul de curse.Daca trec cu masina pe langa el se da jos din ea pentru ca are impresia ca sta.Sa porti cuvantul o viata intreaga este foarte simplu ......!!!!!!!! bai........!!!!
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

Patinoar , strand , terenuri sportive in administrație locala subventionată - ofertanta pt tineret - teme in cpania pt locale? Nici vorbă !
Raspunde

M

Acum 6 ani

Am fost nevoit sa-mi iau copii de la Olimpia,dupa ce au luat o bacterie,iar doctorul mi -a confirmat ca are un aflux de astfel de cazuri,ceea ce înseamnă ca Olimpia e o bomba ecologică......f.trist,pt ca le plăcea f.mult copiilor,iar Sali ca Aria sunt scumpe.De fapt nu scumpe,prin prisma investiției,dar inaccesibile ,raportat la venituri
Raspunde

Dorin

Acum 6 ani

Idiotul asta de magos pilot de raliuri ??? Sa-si prezinte palmaresul nu a castigat niciodata nimic !! Doar la raliul sibiului se face o clasa speciala unde e singur si evident campion !! Ce om de 2 bani !!!
Raspunde

Aoleu

Acum 6 ani

De cand a ajuns nulul asta sa ofere consultanta...in jurul fenomenului sportiv?
Raspunde

ion

Acum 6 ani

Brava Dorin . Ai mare dreptate ,nu are palmares , dar stie sa se prezinte la orice inceput de competitie in costum de piele impresionant ,dupa care in calitate de purtator de cuvant .......pierde startul ...........Ca sa castigi ceva mai trebuie sa si participi nu-i asa domnule{cu d mic} magos{cu m mic}!
Raspunde

ion

Acum 6 ani

Mai am ceva de spus . Este melc de felul lui , nu are energie si actioneaza sinergic si asupra masinilor de curse pe care vrea sa le conduca .Uneori masina refuza sa plece de la start cu" magosi" in dansa....... magoooooos.....! nu poti nici purtator de vant daramite purtator de cuvant la SPORT...treci in rezerva!
Raspunde

ion

Acum 6 ani

Mai am ceva de spus . Este melc de felul lui , nu are energie si actioneaza sinergic si asupra masinilor de curse pe care vrea sa le conduca .Uneori masina refuza sa plece de la start cu" magosi" in dansa....... magoooooos.....! nu poti fi nici purtator de" vant" daramite purtator de cuvant la SPORT...treci in rezerva!
Raspunde

Born to loose

Acum 6 ani

Ce e cu looserul asta aici ??? In viata mea nu am vazut un "sportiv"mai arogant si mai redus decat asta 0 pilot 0 rezultate 0 caracter asta e magos intrebati orice pilot de raliuri din sibiu despre rezzultatele si atitudinea lui !!
Raspunde

Sibiu Rally Team

Acum 6 ani

Aline te stiam om serios...cum dracu lasi maimuțoiul asta sa vorbeasca despre sport si mai ales raliuri ??? Sibiu Rally Team se dezice si delimiteaza de parerile si afirmatiile lui Nu face altceva,pateaza performantele sportivilor din Sibiu si prin rezultatele lui face de ras sportul cu motor sibian care sa nu uitam are cu mari sacrificii rezultate notabile !!! De Raul Badiu de Sebi Barbu nu amintiti nimic !!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus