Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

ACTUALIZARE Agnita a rămas fără alimentarea cu gaze

ACTUALIZARE Agnita a rămas fără alimentarea cu gaze

ACTUALIZARE ora 16.40 - Avaria de la rețeaua de gaze a orașului Agnita a fost remediată. Localnicii au început să primească din nou gaze naturale începând cu ora 16. "Din motive de siguranță, conform procedurilor din domeniu, reluarea se face treptat, de către echipele companiei de distribuție a gazelor naturale", menționează reprezentanții ISU.

Agnițenii sunt sfătuiți să verifice instalațiile, înainte să repornească centralele și aragazele. Dacă simt un miros suspect, consumatorii sunt sfătuiți să solicite intervenția echipelor specializate.

Știrea inițială:

Orașul Agnita este de câteva ore nealimentat cu gaze naturale din cauza unei avarii la stația transportatorului de reglare-măsurare a presiunii de gaze naturale. Reprezentanții EOn se află la fața locului pentru remedierea defecțiunii. Ei au estimat ora 16.30 pentru reluarea alimentării cu gaze naturale a localității, informează ISU Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Observatorul Poporului

Acum 8 ani

”Alimentarea cu gaz metan a orașului Agnita a fost reluată” este titlul corect al relatării. ”Jurnaliști” de 2 bani, unde este corectorul vostru????...În șomaj, sau în concediu de boală?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus