Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
32°C

Lions și Rotary, în sprijinul Parohiei din Valea Aurie&;

Lions și Rotary, în sprijinul Parohiei din Valea Aurie&;

Organizatorii Târgului de Crăciun din Sibiu  au oferit și în acest an cluburilor Lions Brukenthal,  Rotary și  Rotary Cibinium ocazia de a-și prezenta proiectele și de a strânge pentru acestea fonduri. În perioada Sfintelor Sărbători cele două organizații au colectat 4000 de lei pe care i-au direcționat spre Asociația Filantropică Sfântul  Nicolae din cartierul Valea Aurie. Asociația funcționează pe lângă Biserica din Valea Aurie și  asigură servicii sociale copiilor, familiilor și vârstnicilor  din zonă sub îndrumarea părintelui Simion Săsăujan.

“Este o mare  bucurie pentru noi întâlnirea cu părintele Săsăujan. Îi cunoaștem activitatea, am apreciat-o mereu și de aceea am decis împreună cu partenerii noștri să direcționăm această suma spre Asociația Sfântul Nicolae”, a spus președintele Lions Brukenthal, dr. Adriana Stănila.

În fiecare an, cluburile Lions și Rotary participă la Târgul de Crăciun  pentru a-și prezenta proiectele și pentru a sprijini diferite cauze. “Am susținut tineri și vârstnici, am susținut oameni cu potential, dar și caractere care au demonstrat deja multe în viață. Însă noi am fost mereu veriga de la capătul unei mai largi implicări. Comunitatea a venit spre noi pentru ca noi să ne îndreptăm spre alții. Mulțumim pentru asta”, a mai spus Adriana Stănilă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

marcel

Acum 8 ani

Si cu asta se ocupa Doamna Dr.Stanila? Chiar nu-i scapa nimic acestei doamne? Oare ce-i iese din afacerea asta ca altfel nu cred ca s-ar fi bagat.Clubul Lions ar putea sa-si gaseasca oameni mai credibili nu figuri rasuflate si corupte sau si acolo se ocupa numai de aranjamente in interes personal? cam rusine pentru Lionisti sa iasa in fata cu asemena oameni ca doctorita Stanila.
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

de ce nu au ajutat un spital, o gradinita, o scoala, etc... sunt curios cate chitante a taiat si cat impozit a platit biserica din Valea Aurie...de ex. numai in urma traditionalului "botez"...??? dar ei cer si noi le dam...asa ca nu-s ei vinovati!!!
Raspunde

Nicoleta din V Aurie

Acum 6 ani

Nu i prost cine cere -- prost este cine da ... mai ales la asa ADUNATURA ! :(
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus