Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Schimbări în conducerea lui CSU: copreşedintele Horaţiu Floca devine şi director sportiv

Schimbări în conducerea lui CSU: copreşedintele Horaţiu Floca devine şi director sportiv

Horațiu Floca este noul director interimar al Clubului Universitar Sibiu. Decizia a fost făcută prin ordin al Ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice, instituție în subordinea căreia  își desfășoară activitatea CSU Sibiu.

Numirea vine după ce Mircea Vulc, cel care a ocupat postul de director al Clubului Sportiv Universitar Sibiu până la jumătatea anului trecut, a luat decizia de a se pensiona. Horațiu Floca, cel care este și co-președintele Secției de Baschet a Clubului, a preluat, așadar, și atribuțiile de director al CSU Sibiu.

”Îi mulțumim, pe această cale, domnului Mircea Vulc pentru întreaga activitate in cadrul Clubului și pentru toate momentele frumoase oferite iubitorilor baschetului, de-a lungul celor 45 de ani de carieră. De asemenea, îi urăm succes lui Horațiu Floca, în noua calitate!”, se arată într-un comunicat de presă al echipei CSU.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus