Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Schimbări în conducerea lui CSU: copreşedintele Horaţiu Floca devine şi director sportiv

Schimbări în conducerea lui CSU: copreşedintele Horaţiu Floca devine şi director sportiv

Horațiu Floca este noul director interimar al Clubului Universitar Sibiu. Decizia a fost făcută prin ordin al Ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice, instituție în subordinea căreia  își desfășoară activitatea CSU Sibiu.

Numirea vine după ce Mircea Vulc, cel care a ocupat postul de director al Clubului Sportiv Universitar Sibiu până la jumătatea anului trecut, a luat decizia de a se pensiona. Horațiu Floca, cel care este și co-președintele Secției de Baschet a Clubului, a preluat, așadar, și atribuțiile de director al CSU Sibiu.

”Îi mulțumim, pe această cale, domnului Mircea Vulc pentru întreaga activitate in cadrul Clubului și pentru toate momentele frumoase oferite iubitorilor baschetului, de-a lungul celor 45 de ani de carieră. De asemenea, îi urăm succes lui Horațiu Floca, în noua calitate!”, se arată într-un comunicat de presă al echipei CSU.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus