Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

De vineri începe perioada de reduceri la mall. Până la 70 la sută

De vineri începe perioada de reduceri la mall. Până la 70 la sută

Majoritatea magazinelor din Sibiu Shopping City încep din data de 15 ianuarie perioada de reduceri de după Sărbători, iar în unele cazuri promoțiile ajung la produsele selecționate și până la 70 la sută.

Conform reprezentanților mall-ului sibian magazinul Benvenuti are reduceri până la 55 la sută, Humanic taie 50 la sută din prețul celei de-a două pereche de încălțăminte, CCC Shoes&Bags are reduceri de până la 50 la sută iar H&M de până la 70 la sută.

”Sunt mai multe promoții, fiecare magazin în parte venind cu reducerile proprii. Aceasta este prima etapă a reducerilor de după Crăciun, urmând ca promoțiile să dureze până în data de 15 februarie. Toate magazinele au reduceri”, a declarat Alexandra Cristian, purtător de cuvânt al Sibiu Shopping City.
În plus, reduceri sunt și la magazinul Kenvelo – 60 la sută, Lee Cooper – 60 la sută, Hervis Sports – 70 la sută și Douglas – 50 la sută.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus