Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
3°C

FOTO - Un cisnădian a făcut patinoar la Șopa. Invită pe oricine, pe risc propriu, cu prețul unui ”ștampăr” de răchie

FOTO - Un cisnădian a făcut patinoar la Șopa. Invită pe oricine, pe risc propriu, cu prețul unui ”ștampăr” de răchie

Un bărbat din Cisnădie în vârstă de 48 de ani, pasionat de aer curat și natură, s-a decis ieri să-și amenajeze un patinoar în aer liber pe lacul de Șopa. Este pescar cu experiență și știe că gheața este foarte groasă, iar lacul nu are de suferit dacă cei care vin strâng gunoaiele în urma lor.

Zis și făcut. Două ore mai târziu erau aproape 500 metri pătrați de gheață curățată, iar Peter Steff – așa îl cheamă pe cisnădian – cheamă pe oricine vrea să patineze gratuit.

”Am curățat gheața pe o porțiune de 500 metri pătrați și este de foarte bună calitate. Trebuie numai să vă aduceți de acasă patine și haleală și dacă vreți o țuică sau un vin fiert pentru mine și încă o persoana cu care am curățat zăpada”, a scris Peter pe pagina personală de facebook.
12562452_1677434245840833_149773700_o

L-am întrebat pe Peter dacă nu este periculos?

”La frigul care este afară nu este periculos deloc. Dar bine, fiecare merge pe riscul lui. Gheața este foarte groasă și încă va ține cel mult două săptămâni dacă vremea rămâne așa”, a răspuns el.
L-am întrebat și dacă a cerut permisiunea proprietarului lacului.  El zice că nu prea are de la cine.
”Deocamdată sunt ceva nelămuriri cu terenul și luciul apei. Eu pe aceste lacuri și pescuiesc. De la AJVPS Sibiu mi s-a spus că se va clarifica luna viitoare dacă lacurile acestea vor mai fi administrate de AJVPS Sibiu. Nu-mi e frică de nicio amendă. Eu în fiecare iarnă am fost și nu mă voi mai duce niciodată pe un patinoar artificial unde trebuie să mă conformez, să mă dau roată… ”, a răspuns Peter.
patinoar

Prin urmare, cine vrea să patineze, poate merge la Șopa.

”M-ar bucura să vină multă lume! Vor face și ei un pic de economie, se vor da liber și vor respira aer curat, vor avea apoi poftă de mâncare. Și de ce nu, se poate face și grătar și vin fiert chiar pe malul lacului”, concluzionează Peter Steff.
 Foto: pagina personală de facebook a lui Peter Steff
12562716_1677434112507513_1441949979_o 12631031_1677434085840849_1846485977_o

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

otto

Acum 6 ani

Se spune ...stampel,Mai cititi..Dle ziarist...
Raspunde

Pravale Baba

Acum 6 ani

@0tto 0 - Pai de la Stefan Dobre ce pretentii poti avea.
Raspunde

turist ratacit

Acum 6 ani

Dobre e un manelist urechist
Raspunde

ionescu ciprian

Acum 6 ani

LASATI OMUL IN PACE ...SA-SI FACA TREABA,VA LEGATI SI DE O LITERA ? DACA NU VA CONVINE NU MAI INTRATI PE T.S.,MERGETI LA INCOMPETENTII SI CORUPTII AIA DE LA TRIBUNA.RO. SIBIENII SUNT RAI,RAI ,RAI SI FOARTE LAUDAROSI !!! MI-AM DAT SEAMA DE ACESTE LUCRURI DUPA PESTE 30 DE ANI DE CONVIETUIRE IN ACEST FRUMOS ORAS CARE NU MAI ESTE CE A FOST ODATA !!!!!! CIPI.
Raspunde

vio

Acum 6 ani

Savurati continutul mesajului si lucrul bun ce la facut acest om , nu mai cautati rautatile .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus