Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Galerie foto. Made in Afganistan

Galerie foto. Made in Afganistan

Orice misiune a militarilor români din Kandahar începe cu "un duş" cu apă sfinţită. Un scurt "Doamne-ajută", poate şi-o cruce. Continuă cu un drum lung, presărat cu opriri, în care se verifică orice groapă ciudată. Dacă Dumnezeu are altă treabă şi nu e atent la tine... Apoi urmează o întâlnire cu localnicii, o gură de aer încarcată până la refuz cu pesimism. Oricum, după două luni devii imun la imaginile cu copiii plânşi, cu picioarele aspre, mereu desculţe, cu mucii curgând până în gură. Îţi vezi de treabă şi te întorci mereu cu gândul la ai tăi. Se pleacă de aici în general cu impresia că nimeni nu poate schimba soarta Afganistanului. Nici ruşii, nici americanii, nici românii. Nici măcar afganii. Excepţiile pe care le găseşti la noi într-un sat departe de civilizaţie, aici e o chestiune generală. Made in Afganistan.

fotografii de Alin Bratu

afganistan (2) afganistan (1) afganistan (32) afganistan (31) afganistan (30) afganistan (29) afganistan (28) afganistan (27) afganistan (26) afganistan (25) afganistan (24) afganistan (23) afganistan (22) afganistan (21) afganistan (20) afganistan (19) afganistan (18) afganistan (17) afganistan (16) afganistan (15) afganistan (14) afganistan (13) afganistan (12) afganistan (11) afganistan (10) afganistan (9) afganistan (8) afganistan (7) afganistan (6) afganistan (5) afganistan (4) afganistan (3)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1185

Comentarii

1 comentarii

cetateanul

Acum 8 ani

Pamant uitat de orice dumnezeu!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus