Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
0°C

Încă un accident pe DN14. Trafic alternativ

Încă un accident pe DN14. Trafic alternativ

Încă un accident s-a produs astăzi pe DN14, de această dată la ieșirea din Brateiu, spre Mediaș.

Trei mașini au fost implicate într-o coliziune care s-a produs după ce un șofer nu s-a asigurat în momentul în care a încercat să vireze la stânga. Șoferul vinovat are 65 de ani și este din Brateiu. Acesta a fost rănit în urma accidentului, însă este conștient și a fost transportat la spital.

Șoferul circula spre Mediaș și a încercat să vireze la stânga, din drumul național. Nu s-a asigurat, iar din sens opus venea o mașină condusă de o tânără din Moșna, de 24 de ani, Aceasta a intrat în plin în mașina care a intrat pe contrasens, iar autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină, condusă de un medieșean de 42 de ani.

Traficul se desfășoară alternativ, până la finalizarea cercetărilor.

Este al doilea accident produs astăzi pe DN14. În această dimineață, o șoferiță a fost rănită după ce a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, la ieșire din Șura Mare spre Sibiu.

Foto: Info Trafic Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus