Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Încă un accident pe DN14. Trafic alternativ

Încă un accident pe DN14. Trafic alternativ

Încă un accident s-a produs astăzi pe DN14, de această dată la ieșirea din Brateiu, spre Mediaș.

Trei mașini au fost implicate într-o coliziune care s-a produs după ce un șofer nu s-a asigurat în momentul în care a încercat să vireze la stânga. Șoferul vinovat are 65 de ani și este din Brateiu. Acesta a fost rănit în urma accidentului, însă este conștient și a fost transportat la spital.

Șoferul circula spre Mediaș și a încercat să vireze la stânga, din drumul național. Nu s-a asigurat, iar din sens opus venea o mașină condusă de o tânără din Moșna, de 24 de ani, Aceasta a intrat în plin în mașina care a intrat pe contrasens, iar autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină, condusă de un medieșean de 42 de ani.

Traficul se desfășoară alternativ, până la finalizarea cercetărilor.

Este al doilea accident produs astăzi pe DN14. În această dimineață, o șoferiță a fost rănită după ce a intrat cu viteză prea mare într-o curbă, la ieșire din Șura Mare spre Sibiu.

Foto: Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus