Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Echipa de spadă feminin a României a câştigat aurul în etapa de Cupă Mondială de la Buenos Aires

Echipa de spadă feminin a României a câştigat aurul în etapa de Cupă Mondială de la Buenos Aires

Echipa feminină de spadă a României a câştigat medalia de aur în cadrul etapei de Cupă Mondială de la Buenos Aires (Argentina), duminică seara, după ce a învins Rusia în finală cu scorul de 45-40, anunţă Federaţia Română de Scrimă, potrivit Mediafax.

Echipa României a avut următorul parcurs în Argentina: şaisprezecimi de finală - 45-37 cu Brazilia; sferturi de finală - 45-26 cu SUA; semifinale - 45-36 cu Estonia; finala - 45-40 cu Rusia.

România a evoluat în formula Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop şi Loredana Dinu. Antrenorii lotului feminin de spadă a României sunt Dan Podeanu şi George Epurescu.

România conduce în clasamentul Cupei Mondiale de spadă feminin pe echipe, cu 352 puncte, urmată de China, 348 puncte, şi Rusia, 304 puncte.

Următoarea etapă de Cupă Mondială de spadă seniori feminin va avea loc la Budapesta, în perioada 18-20 martie.

În concursul individual de sâmbătă, 13 februarie, Simona Gherman a cucerit medalia de bronz în etapa de Cupă Mondială de la Buenos Aires.

Sursă: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Bsi_Hermannstadt

Acum 8 ani

Felicitari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus