Marţi,
19.10.2021
Ploi Scurte
Acum
8°C

Măsură pentru prevenirea virozelor: se scurtează programul de vizită la Spitalul Județean

Măsură pentru prevenirea virozelor: se scurtează programul de vizită la Spitalul Județean

Ministerul Sănătății – Direcția Generală de Asistență Medicală și Sănătate Publică și Direcția de Sănătate Publică Sibiu au trimis câte o adresă la Spitalul Clinic Județean prin care se cere limitarea accesului vizitatorilor în unităților sanitare.

”În urma adreselor primite referitoare la accesului vizitatorilor în unităților sanitare în vederea scăderii numărului de cazuri de infecții acute respiratorii și gripă, vă informăm că începând cu data de 18 februarie 2016 accesul vizitatorilor în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu va fi redus la trei ore pe zi”, spun reprezentanții spitalului sibian.

Astfel rudele sau cunoștințele bolnavilor internați în cadrul Spitalului Clinic vor putea vizita pacienții în intervalul orar 14:00 – 17:00.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Mirela

Acum 5 ani

Avem nevoie urgent de oameni seriosi si interesati de o colaborare in timpul liber sau full-time, la alegere, pentru castiguri rapide, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Cerem si oferim seriozitate totala! Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:mirela_cepraga@yahoo.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus