Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Horoscopul zilei – 24 februarie 2016

Horoscopul zilei – 24 februarie 2016

Astăzi Gemenilor o rudă le oferă un ajutor financiar neaşteptat, ca să poată intra în afaceri, iar Balanțelor nimic nu le poate schimba hotărârea de a începe o viaţă nouă.

Previziunile astrale pentru fiecare zodie din 24 februarie:

Berbec

Sunteţi plin de idei şi daţi dovadă de ingeniozitate. Aţi putea să demaraţi o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii. Vă sfătuim să cereţi un împrumut de la o rudă înstărită, pentru că aveţi şanse reale de reuşită. Vă sfătuim să vă faceţi bine socotelile, să nu risipiţi banii.

Taur

Dacă vă căutaţi un alt loc de muncă, puteţi fi optimist. Astăzi s-ar putea să fiţi ajutat de o persoană mai în vârstă. Oricum, în curând veţi fi foarte mulţumit de noul serviciu. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea. Seara mergeţi în vizită la un prieten, unde reuşiţi să vă detaşaţi de problemele din ultimele zile.

Gemeni

O rudă vă oferă un ajutor financiar neaşteptat, ca să puteţi intra în afaceri. Dacă nu vă ajung banii, nu ezitaţi să vă asociaţi cu un prieten! Vă sfătuim să nu alergaţi după profituri imediate. Cu răbdare şi perseverenţă, veţi reuşi.

Rac

O persoană cu experienţă este dispusă să vă destăinuie câteva din secretele sale din domeniul afacerilor. Această întâlnire vă stimulează să va faceţi planuri pentru o mică afacere. Vă sfătuim să trataţi cu seriozitate responsabilităţile pe care trebuie să vi le asumaţi. Aveţi mari şanse de reuşită, cu condiţia să nu vă pripiţi.

Leu

Aveţi un program foarte încărcat, cu multă alergătură. Vă pregătiţi pentru o călătorie importantă, care vă poate ajuta mult pe plan profesional. Vă recomandăm să nu neglijaţi problemele partenerului de viaţă.

Fecioara

Se anunţă o zi foarte importantă, mai ales pe plan sentimental. Nu este exclus ca nativii necăsătoriţi să ia o decizie în privinţa logodnei sau a căsătoriei. Din punct de vedere financiar, nu staţi prea bine, dar nu este cazul să vă îngrijoraţi. Dacă aveţi nevoie de ajutor, puteţi conta pe rude. Mai multă atenţie la serviciu!

Balanţă

Nimic nu vă poate schimbă hotărârea de a începe o viaţă nouă. Vă preocupă ideea de a porni o afacere şi aţi şi început să puneţi detaliile la punct. Aveţi şanse să vă descurcaţi cu cheltuieli minime. Nu neglijaţi odihna, ca să nu aveţi probleme cu sănătatea!

Scorpion

Dimineaţă nu aveţi chef de nimic şi vă omoară rutină. În a doua parte a zilei aflaţi că urmează să primiţi o sumă importantă. Este posibil să fie vorba despre o moştenire sau vânzarea unei case. Nu vă grăbiţi să va gândiţi la cum veţi cheltui banii!

Săgetător

Dacă intenţionaţi să vă cumpăraţi o casă, azi aveţi şanse reale. Sunteţi foarte hotărât, dar vă recomandăm să nu vă grăbiţi, pentru că puteţi să greşiţi. Vă sfătuim să nu neglijaţi dorinţele partenerului de viaţă şi nici sugestiile unei rude cu experienţă.

Capricorn

Aveţi mari şanse de reuşită într-o afacere. Partenerii vă apreciază capacităţile intelectuale şi vă cer ajutorul în probleme delicate. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile, pentru că riscaţi să aveţi de a face cu autorităţile. După-amiază ar fi bine să nu acţionaţi în pripă.

Vărsător

Aflaţi o veste care s-ar putea să vă schimbe concepţia despre acumulările materiale. Este posibil ca şocul acestei veşti să vă facă mai sensibil. Nu este cazul să vă lăsaţi pradă pesimismului. Cu toate problemele pe care credeţi că le aveţi, puteţi reuşi atât în afaceri, cât şi în societate.

Peşti

Sunteţi preocupat de relaţiile sentimentale şi doriţi să faceţi schimbări pe acest plan. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, cu care s-ar putea să legaţi o prietenie durabilă. Aveţi grijă să nu deveniţi prea visător! Riscaţi să lăsaţi o impresie greşită celor apropiaţi.

Sursă: eAstrolorg.ro

Vizualizari: 1012

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus