Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

#haiAksel Mobilizare pentru câinele-erou. Are nevoie de sânge

#haiAksel Mobilizare pentru câinele-erou. Are nevoie de sânge

Aksel, câinele de terapie care se află în stare gravă, la o clinică veterinară din București, a trecut cu bine de intervenția chirurgicală la care a fosu supus astăzi.

Potrivit unui mesaj postat pe rețeaua de socializare de terapeuta care îl are în grijă, Alexandra Stăncescu, Aksel "A trecut de anestezie! Are cateterul aplicat, mai stăm puțin și intră la prima dializă. Vă mulțumim pentru fiecare gând bun și pentru tot sprijinul financiar, de acum înainte urmează zile critice, nesigure... avem nevoie de voi, Oameni!".

Câinele de terapie care a ajutat zeci de copii cu autism și sindrom Down are nevoie, însă, începând din această seară, de transfuzii de sânge repetate. Din acest motiv, proprietarii de câini care știu că animalul lor are grupă pozitivă sunt rugați să meargă să doneze sânge pentru Aksel, la clinica Hemopet din București.

Daniela, poți căuta pe cineva care are câine cu grupă pozitivă să putem "striga"? Costul testelor va fi suportat de că...

Posted by Alexandra Stăncescu on Friday, March 4, 2016

Este în continuare nevoie și de donații, pentru că singură zi de dializă pentru Aksel costă 1.120 de lei. Pentru Aksel se poate dona în contul RO73BTRLRONCRT0154074501, deschis la Banca Transilvania, pe numele NICULA-STANCESCU ALEXANDRA.

Aksel este câine terapeut la Fundația UCOS și a ajutat, de-a lungul timpului, zeci de copii cu autism și sindrom Down.

http://www.turnulsfatului.ro/2016/03/04/aksel-cainele-care-a-adus-zeci-de-copii-cu-autism-la-lumina-este-in-stare-grava/

caini de terapie UCOS autism (17)caini de terapie UCOS autism (13)

caini de terapie UCOS autism (6)caini de terapie UCOS autism (33)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus