Joi,
06.05.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Astrid Fodor: În iunie-iulie încep lucrările la noul mall

Astrid Fodor: În iunie-iulie încep lucrările la noul mall

Primarul interimar al Sibiu a declarat miercuri seara, în cadrul întâlnirii cu locuitorii cartierelor Trei Stejari, Lazaret și Reșița că în această vară încep lucrările la noul mall al Sibiului.

Declarațiile primarului interimar au venit în urma plângerilor unei doamne care locuiește pe strada Vânătorilor și care este nemulțumită că în această parte a orașului nu există nici un supermarket.

”Vor începe încă de anul acesta lucrările la un mare centru comercial, un mall, care va conține și un supermarket pe lângă multe alte facilități. În a doua jumătate a anului se vor apuca de lucru, în funcție de proiect. Eu cred că în iunie-iulie încep lucrările, dacă primesc toate avizele. Eu am vorbit cu investitorul și pot să vă dau asigurări”, a răspuns primarul Astrid Fodor.
Documentația urbanistică a viitorului centru comercial se află în această perioadă la Agenția de protecție a mediului Sibiu, în vederea obținerii aprobărilor necesare. Planul urbanistic poate fi adoptat fără aviz de mediu, deoarece în urma analizării proiectului s-a stabilit că acesta nu necesită efectuarea evaluării de mediu, însă există o perioadă în care oricine poate contesta proiectul, iar angajații Agenției de Mediu trebuie să le analizeze.

Turnul Sfatului a prezentat detaliat proiectul malului din vecinătatea Podului Gării încă de anul trecut.

Detalii găsiți în linkul de mai jos:

http://www.turnulsfatului.ro/2015/07/23/proiectul-viitorului-mall-a-trecut-de-consultarea-publica-si-va-intra-in-dezbaterea-consiliului-local/

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

K.Samuel

Acum 5 ani

Sunt foarte sceptic ca in Sibiu se poate face ceva fain. La Cluj, Timisoara, Bucuresti, dar la Sibiu va iesi o tiganie, o jumatate de masura, nimic spectaculos. O alta hala cu cateva etaje in plus.
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

Sper sa te inseli, desi .....
Raspunde

Laura

Acum 5 ani

Bine, bine...se va face mall...asa ni s-a zis si inainte sa se construiasca Promenada, dar nimeni nu s-a asteptat sa fie atat de saracacios si atat de kitch. In momentul de fata cel mai mare magazin din Promenada este unul DE JUCARII... Asa ca ma astept ca si acest mall sa fie tot la nivelul (scazut) al celuilalt...
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

In Sibiu nu avem mall. Ceea ce exista, este o adunatura de magazine cu putina marfa si vai de ele ...
Raspunde

Esox lucius

Acum 5 ani

Lasa-ne grandmother ne-am convins de tine ai 70 de ani ce ne mai vorbesti tu de Mall ??? Mitul sasului e in cadere libera !!
Raspunde

unu

Acum 5 ani

Are. 63 , si se tine de 55, doar n-ai vrea una de 19.
Raspunde

Augnik

Acum 5 ani

Ce sä facä lucius cu una de 19 ? La aia äi trebuie " bärbat " .
Raspunde

rosu

Acum 5 ani

Ma doare inima cand vad ce s-o ales de Mecanica!
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

Fara suparare, dar trebuie sa mergem inainte. Mecanica era o relicva.
Raspunde

Sibile

Acum 5 ani

Occidentul ne vrea o piata de desfacere, de consum, nu una de productie unde-i concuram pe ei. Tot profitul marilor magazine este scos din Romania fara sa se plateasca impozit. Asta se stie de mult timp dar, dupa cum se vede, nu se face mai nimic.
Raspunde

xXx

Acum 5 ani

Mall peste mall , dar salarile cand mai cresc ? Bine ca isi dau ei salarii si pensii nesimtite si romanul de rand inglodat in datorii se duce la mall ca la muzeu .
Raspunde

un cititor

Acum 5 ani

De-ar incepe odata. Au daramat de 8 ani si au lasat o zona insalubra si mizera in centrul Sibiului ... Daca am inteles bine, constructorul este cel care a realizat Promenada din Bucuresti, deci putem spera la o cladire ok.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus