Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Contestația lui Carabulea împotriva arestării lui și a fiului său, amânată pentru vineri

Contestația lui Carabulea împotriva arestării lui și a fiului său, amânată pentru vineri

Judecătorii Curții de Apel Alba Iulia au amânat pentru ultima zi lucrătoare a acestei săptămâni judecarea cauzei în care Ilie Carabulea, fiul său cel mare și alți patru inculpați, cer modificarea sentinței dată de Tribunalul Sibiu în noul dosar penal instrumentat pe numele magnatului sibian. Atât el, cât și fiul său, au fost arestați preventiv în urma hotărârii luate de judecătorul de drepturi și libertăți al Tribunalului Sibiu. ”În urma solicitării formulate de inculpaţi şi apărătorii aleşi, în vederea pregătirii apărării în cauză, Curtea de Apel Alba Iulia a dispus amânarea judecării cauzei pentru vineri, 11.03.2016, ora 10”, se arată într-un răspuns transmis ziarului Turnul Sfatului de către reprezentanții instanței din Alba Iulia.

Alături de Ilie Carabulea, au mai contestat hotărârea de la Sibiu Angela Toncescu (fosta șefă a Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor), Liviu-Andrei Stoicescu (directorul general al Carpatica Asig), Maria Coșa (fost director general al Carpatica Asig), Georgeta Crideanu (fostă directoare în cadrul Omniasig și Gheorghe Nărășău (membru al consiliului de administrație al Carpatica Asig). Cu excepția Mariei Comșa și a Georgetei Crideanu (pentru care a fost dispusă măsura arestului la domiciliu), toți au fost de asemenea arestați preventiv.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus