Duminică,
05.05.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Pentru acest sfârșit de săptămână vom avea parte de filme și spectacole de teatru, dar și de un concert al formației JazzyBIT care își va lansa noul album.

Vineri, 11 martie De la ora 15.00 în sala Festivă a Bibliotecii Astra va începe concursul de pian dedicat copiilor, „Prietenii muzicii”. La cinema Arta vor rula de vineri și până joi, următoarele filme, Aventuri în Pattaya (Premiera) de la ora 14.15, filmul Deadpool de la ora 16.15, în premieră va rula filmul Triple 9: Codul strazii de la ora 18.30 și de la ora 21.00 seria Divergent. Allegiant. Sâmbătă și duminică de la ora 12.00 va rula filmul Zootropolis – 3D Dublat.

Sâmbătă, 12 martie La Teatrul Gong va avea loc „Atelierul de meșterilit” atât de la ora 10.00, cât și de la ora 12.00. atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani și este coordonat de Aurelia Călinescu. De la ora 15.00 la Biblioteca Astra continuă festivalul copiilor „Prietenii muzicii”. Seara, de la ora 18.00 la Teatrul Gong va avea loc spectacolul „Puiul de lebădă” care este o adaptare după povestea scrisă de autorul de literatură pentru copii Hans Christian Andersen, și care are drept erou un boboc de lebadă, clocit de către o raţă. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 8 ani. La Teatrul Național „Radu Stanca” va avea loc avanpremiera spectacolului „Moroi” în regia lui Alexandru Dabija. La Atrium Classic Café, formația JazzyBIT își lansează noul album "Horizon" la Sibiu în cadrul unui concert care va avea loc începând cu ora 21:00. Se va cânta întreg albumul Horizon, dar și câteva piese de pe primul album Touch the Sky.

Duminică, 13 martie La Teatrul Gong, de la ora 11.00 va avea loc spectacolul Puiul de lebădă de Hans Christian Andersen. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 şi 8 ani. De la ora 15.00, va continua Festivalul național de pian „Prietenii muzicii”. La Teatrul „Radu Stanca” va avea loc cea de-a doua avanpremieră a spectacolului „Moroi”, care va avea loc de la ora 19.00

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus