Luni,
27.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Ultimele 5 minute le-au fost fatale. HC Sibiu a ratat primele puncte în faţa Clujului, după ce a condus aproape tot meciul

Ultimele 5 minute le-au fost fatale. HC Sibiu a ratat primele puncte în faţa Clujului, după ce a condus aproape tot meciul

HC Sibiu  nu a reuşit să obţină primele puncte în faţă Universităţii Cluj din istoria întâlnirilor directe. Meciul din Sala “Transilvania” s-a încheiat cu victoria clujenilor scor 29-28, după ce în prima repriză HC Sibiu a condus cu 17-16.

Trupa antrenată de Matei Damian şi Ștefan Nicolae a arătat un joc solid şi a condus aproape pe întreaga durată a meciului, dar a scăpat de sub control partida în ultimele minute. Cu şapte minute înainte de final, HC Sibiu conducea cu 27-25, însă timp de 5 minute nu a mai punctat pe tabelă, ceea ce a făcut ca clujenii să revină în meci şi să întoarcă scorul.

Chiar şi aşa, sibienii puteau să obţină măcar un rezultat de egalitate. Înainte cu 15 secunde de final, sibienii au avut ultimul atac, însă Radu David a trimis mult peste poartă.

După această înfrângere, HC Sibiu rămâne pe poziţia a 9-a în Divizia A – seria B.

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus