Luni,
21.06.2021
Innorat
Acum
17°C

TSD Sibiu are nou șef de astăzi

TSD Sibiu are nou șef de astăzi

Conferința de alegeri a organizației județene Sibiu a tineretului social – democrat, desfășurată astăzi, l-a desemnat pe Beniamin Presecan drept președinte al organizației județene. În vârstă de 31 de ani, membru PSD din anul 2013, noul președinte lucrează ca inginer într-o companie privată. Motto-ul sub care Beniamin Presecan și-a prezentat candidatura este: “Pentru un om de cuvânt și o treaba bună, făcută împreună, contează pe mine !” Este ales în funcție pentru o perioadă de patru ani.

O treime pentru tineri, pe liste

La eveniment au participat, ca invitați, Gabriel Petrea, președintele TSD la nivel național și Ioan Cindrea, președintele PSD Sibiu.  ”În intervenția sa Gabriel Petrea a reamintit rolul TSD de a continua să pună în practică programe cu impact asupra vieţii tinerilor din România și de a pregăti profesionişti pentru administraţia locală şi centrală. Ioan Cindrea a precizat că la nivelul organizației județene Sibiu a PSD s-a stabilit ca la   alegerile locale din luna iunie, tinerilor social – democrați să le fie asigurat, cel puțin, un loc în prima treime a fiecărei liste de candidați”! se arată într-un comunicat transmis de PSD Sibiu.

Foto: arhivă

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Odin

Acum 5 ani

Tare, un pocăit.
Raspunde

Malin

Acum 5 ani

Care dintre toti astia din poza e Beniamin Presecan?
Raspunde

Dan Capitan

Acum 5 ani

Nu are nici o treaba cu religia Beniamin Presecan; poate dimpotriva.
Raspunde

Ionut

Acum 5 ani

Nu inteleg ce treaba au unii cu credinta unui om. Bravo lui ca se implica in politica! Astept sa il vad cu ce proiecte iasa in fata.
Raspunde

sibian

Acum 5 ani

nu conteaza pe cine scot in fata lumii. in spate tot ciocoiul de cindrea dirijeaza
Raspunde

andreea ioana

Acum 5 ani

foarte bine! In sfarsit avem tineri in functii de conducere1 Felicitari
Raspunde

Catalina

Acum 5 ani

Pacat ca nu stim cine este din poza! Felicitari si asteptam sa vedem rezultatele
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus