Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

ALDE Sibiu îi răspunde Ralucăi Turcan: Ideea măreață a USL a fost desființată prin infiltrarea în PNL a băsiștilor

ALDE Sibiu îi răspunde Ralucăi Turcan: Ideea măreață a USL a fost desființată prin infiltrarea în PNL a băsiștilor

Organizația județeană a ALDE Sibiu (Alianța Liberalilor și Democraților) susține că USL ar fi existat și astăzi dacă foștii democrat-liberali nu s-ar fi ”infiltrat” la conducerea PNL, producând fuziunea celor două partide. ”Partidul Conservator în alianță cu PNL s-au asociat la alegerile anterioare cu PSD formând alianța USL pentru a înfrânge partidul de guvernământ pe atunci PDL din care d-na deputat Raluca Turcan făcea parte și era membru marcant în conducere, votând alături de colegii ei din PDL, toate  măsurile antisociale și ilegale care ne-au tras în jos cu atâția ani: tăierea salariilor, tăierea pensiilor, închiderea spitalelor. Ideea măreață a acestei uniuni a fost desființată prin infiltrarea în PNL a băsiștilor de marcă care și-au șters numele compromis de PDL, s-au înscris in PNL, stând liniștiți o perioadă,  acum  ridicându-se și pozând in liberali, înlăturându-i pe vechii liberali de la conducere  și de la tribună, impunând practicile vechi de atac, intimidare, întinare a tot ce ating”, susține ALDE Sibiu, într-un comunicat de presă.

Referitor la ideea prezentată de Raluca Turcan, conform căreia ALDE și PSD formează aceeași familie politică, reprezentanții Alianței Liberalilor și Democraților spun că vor candida singur la alegerile locale și că sunt ”singurul partid liberal care luptă pentru o Românie liberală și un stat de drept”. ”Partidul ALDE este o formațiune politică liberal de centru dreapta care nu are nici o legătură cu PSD. La alegerile din acest an partidul ALDE filiala Sibiu merge singur pe liste în alegeri neimpunându-ne de la centru alianțe sau protocoale preelectorale cu alte formațiuni politice. În condițiile în care în PNL sunt mai mulți PDL-iști și chiar în conducerea partidului”, se mai arată în comunicat.

În plus, ALDE Sibiu susține că vor să facă o campanie electorală onestă, curată și fără atacuri. ”ALDE Sibiu și-a propus să facă o campanie electorală onestă, curată fără atacuri, dar, la așa acuzații și atacuri nu putem sta indiferenți și vrem să precizăm pentru informarea corectă a cetățenilor pentru a nu fi induși în eroare de atacurile electorale ale unor lideri care fac din asta un mod de viața pentru a-și atinge scopul”.

Declarația Ralucăi Turcan o puteți citi aici:

http://www.turnulsfatului.ro/2016/03/26/turcan-cine-stampileaza-alde-voteaza-psd/

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Szatmari

Acum 5 ani

PSD, PNL, ALDE, aceasi mafie transpartinica. In fata va certati si in spate faceti smenuri si smecherii. La Sibiu politicienii se rotesc prin toate partidele, Neagu de la PDL la PNL cand ele erau separate, Stirbet de la PDL la PMP, Sorin Iliesiu de la PNL la PSD, In municipiul Sibiu FDGR va castiga detasat, de asemenea in Avrig, Cisnadie dar si la CJ Sibiu.
Raspunde

Gheorghitza

Acum 5 ani

Szatmari bacsi, du-te la tine, la Satu-Mare (singurul judet cu presedinte CJ de la ALDE :-)) si lasa-ne! Sibienii ii cunosc pe candidatii din teritoriu ai forumului. Inafara de madam Fodor sunt praf! Un muncitor la Heltau (Krech) si un afacerist de doi bani la Freck (KlingEisHotel). Ne-am saturat de alogeni!
Raspunde

Nea Costel

Acum 5 ani

Un comunist pe nume sofrone uitativa la el ce fata are. A apărut in conferința cu un membru PSD nu au oameni in partid si împrumuta membri de la PSD:))) Așa hal de partid așa membrii
Raspunde

veneticilor

Acum 5 ani

ALDE Sibiu alde transgaz alde subprefecti sunt niste traseisiti la care le place pe functii si salarii bune. Ati santajat PSD, ati negociat cu PNL si mai comentati si public?
Raspunde

Teodora Andronic

Acum 5 ani

Bravo ALDE !!! Sunteti cei mai buni, sunteti corecti , luptati pentru o Romanie mai buna si mai putin corupta! Sper sa aveti sustinerea multor alegatori! Bravoooo!
Raspunde

Gheorghitza

Acum 5 ani

ALDE este un partid nou din care fac parte si oameni mai vechi. Dar stiu ca vor fi multi tineri care n-au facut politica promovati in primele randuri. Acestia vor participa la Alegerile Locale ca reprezentanti ai comunitatii lor. In curand ALDE va deveni a treia forta politica a tarii. Pe cont propriu, nu pe blat cu PSD sau cu "noul" PNL. Daca "Strada" a cerut partide noi dupa tragedia de la Colectiv - asta e!
Raspunde

Martzian

Acum 5 ani

Tariceanu o fost un prim-ministru bun. Am dus-o bine pe vremea lui. Macar sa fie si astia asa... Ca is satul de comunisti si basisti, cinstea si turcana, astridenta, etc.
Raspunde

Lucian

Acum 5 ani

Ai dus-o bine pentru ca toate cresterile le-a realizat pe imprumuturi care au trebuit platite cu taieri din salarii si pensii. Crestere pe datorie poate face oricine, mai ales ca banii nu-i da el inapoi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus