Miercuri,
21.04.2021
Innorat
Acum
7°C

Daniela Cîmpean: Vrem un Consiliu Județean care să fie mai întâi activ în domenii care produc venituri

Daniela Cîmpean: Vrem un Consiliu Județean care să fie mai întâi activ în domenii care produc venituri

Pentru a înlocui politica partidelor cu politica în folosul județului, pentru a înlocui cearta dintre partide cu buna colaborare în folosul comunității, pentru un consiliu județean mai implicat, pentru a arăta că adevărata politică nu ar trebui să fie neapărat o profesie, ci mai degrabă un moment din viața unui om care are o cariera proprie. Acestea sunt motivele invocate de Daniela Cîmpean, propunerea liberalilor pentru conducerea Consiliului Județean Sibiu. ”România este țara în care toată lumea promite schimbare, partidele și candidații promit că va fi „altfel”, mai ales în anii electorali. Din păcate, România este și țara în care promisiunile politice au rămas mai degrabă neîndeplinite și suntem cu toții, pe bună dreptate nemulțumiți. Primul pas pentru a nu se repeta la nesfârșit această situație ar putea fi ca fiecare dintre cei care promit că va fi «altfel» să nu lase promisiunea la nivel de slogan politic și să spună cât mai clar cum va fi «altfel»”, a spus Daniela Cîmpean, ieri, la lansarea oficială a sa în această cursă electorală.

Cîmpean a punctat totodată și schimbările pe care le propune la conducerea județului, un Consiliu Județean activ. ”Candidez pentru a aduce o schimbare de perspectivă în ceea ce privește rolul și acțiunile Consiliului Județean. Până acum, această instituție s-a ocupat de cheltuirea banului public și nu de măsuri care să contribuie la producerea de venituri. Sibienii, satele, comunele, orașele au nevoie de sprijin pentru a deveni atractive pentru investitori, pentru a se deschide noi firme care să ofere locuri de muncă, care să plătească taxe și impozite. Vrem un Consiliu Județean care să fie mai întâi activ în domenii care produc venituri, vream un Consiliu Județean care să facă investiții publice în turismul sau economia din mediul rural și orașele mici, în așa fel încât acestea să se dezvolte și să atragă investiții”, a mai spus Cîmpean.

PNL lansare daniela Cimpean, Turcan (35)

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan,  a subliniat la rândul său că propunerile Danielei Cîmpean sunt ”proiecte asumate de o echipa de oameni responsabili și profesioniști”. ”Daniela Câmpean va deschide lista PNL pentru administrația județeană pentru că răspunde fără niciun semn de îndoială la trei cerințe: «integritate», «profesionalism», «apropiere față de oameni». La fel de valoroasă va fi și lista de consilieri județeni. Tocmai de aici vine forța politică a PNL și aici se va face diferența între noi și competitori: că nu avem duble standarde, vulnerabilități sau interese ascunse. Avem doar dorința de a performa la nivel de administrație publică sibiană și de a infirma anumite stereotipuri legate de clasa politică. Unul și cel mai dăunător este ca toți sunt la fel! Nu, nu suntem toți oamenii politici la fel. Pe unii ne separă dedicarea și responsabilitatea lucrului bine făcut. Și odată lucrul bine făcut la locale în Sibiu, vom putea aduce un plus și la alegerile parlamentare astfel încât să putem da României, parteneriatul Iohannis președinte - PNL la guvernare, parteneriat necesar pentru dezvoltarea societății noastre. Am convingerea că împreuna vom putea să-i convingem pe sibieni, că PNL este soluția pentru Sibiu, pentru România”, a spus Raluca Turcan.

Astăzi, de la ora ora 17:00, la Sala Thalia se va desfășura lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. La eveniment vor participă cei doi copreședinți PNL Alina Ghorghiu și Vasile Blaga,  lideri ai PNL și membrii PNL Sibiu.

 

Comentarii

3 comentarii

din Sibiu

Acum 5 ani

Succes doamna Cimpean, sunteti un câștig pentru Sibiu: ambițioasă, profesionistă și puternica.
Raspunde

alzara

Acum 5 ani

In timpulacesta la Parlament in organizarea Comitetului Interparlamentar pentru Unire are loc intalnirea primarilor localitatilor si judetelor infratite cu omologii din Republica Moldova ; Guvernul Ciolos anunta sustinerea financiara a parteneriatului .La Sibiu TACERE parlamentara, TACERE judeteana,TACERE intoate Primariile .RUSINE tuturor si succes corespunzator in alegeri .
Raspunde

Icloud

Acum 5 ani

Daniela Cîmpean, felicitări! Reprezinţi cu succes pierderea de timp!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus