Duminică,
10.12.2023
Innorat
Acum
-0°C

“Sibiul respiră baschet. Vă aşteptăm alături de noi“. Gest superb făcut de fanii lui CSU: firmele sibiene sunt chemate alături de echipă

“Sibiul respiră baschet. Vă aşteptăm alături de noi“. Gest superb făcut de fanii lui CSU: firmele sibiene sunt chemate alături de echipă

Fanii lui CSU au făcut aseară o atmosferă de vis în meciul al treilea din play-off-ul CSU Sibiu – U-BT Cluj, ocazie cu care au transmis un mesaj puternic pentru toate firmele sibiene: „Sibiul respiră baschet. Vă aşteptăm alături de noi!“. Suporterii, îmbrăcaţi cu toţii în tricouri galbene, au ridicat în aer siglele unor companii de top din Sibiu, dorind să-i cheme alături de ei pe investitorii care pot întoarce serviciul lor comunității în care își desfășoară activitatea.

Acţiunea a fost iniţiată de Asociaţia Al 6-lea Jucător. “A fost nevoie de acest mesaj, pentru că devine din ce în ce mai evident că nu este suficient ca noi să punem toată pasiunea şi dragostea noastră în susţinerea echipei. Un club de baschet funcţionează cu fonduri din ce în ce mai mari, iar pentru performanţe notabile, este nevoie de un buget pe măsură. CSU Sibiu este clubul cu cel mai mic buget dintre cele opt echipe calificate în play-off-ul Campionatului Naţional al României iar cu un buget mai mare se poate “bate” pentru un loc pe podium sau chiar pentru titlul national, intr-un sport care are a doua audienta nationala, dupa fotbal”, a declarat preşedintele Asociaţiei, Claudiu Hila.

baschet CSU - Cluj (53)

În urmă cu zece ani, suporterii au înfiinţat Asociaţia Al 6-lea Jucător, pentru promovarea baschetului. Printre realizările Asociaţiei se numără recordul mondial privind Cel mai lung meci de baschet din istorie, 72 de ore non-stop, dar şi acţiunile privind Promovarea baschetului în şcoli şi cea mai longevivă revistă de baschet din România si singura activa in aces moment, CSU Fans Magazin.

Fanii şi-au făcut de fiecare dată cu prisosinţă datoria, însoţind echipa şi în deplasările cele mai dificile. “Inima noastră e galben-albastră” a fost mereu, pentru suporterii CSU, un crez, nu doar un slogan.

«Este momentul acum să chemăm alături de noi şi investitorii care înţeleg că sufletul unei comunităţi sunt oamenii şi valorile pe care ei le respectă. Noi credem în istoria, dar şi în viitorul acestei echipe. Credem şi în echipele de juniori ale clubului şi în faptul că baschetul este unul dintre cele mai frumoase modalităţi de educaţie sportivă şi non-formală pe care o pot primi copiii noştri », susţine « Al 6-lea jucător ».

baschet CSU - Cluj (83)

Companiile ale caror sigle au fost înălţate in Sala Transilvania si care sunt invitate de suporteri alaturi de CSU Sibiu sunt: Marquardt Schaltsysteme S.C.S., CGS Romania, Siemens, Continental Automotive Systems, IFM Electronic, Bramac, Takata, Wienerberger, Polisano, Arvato Bertelsmann, Brandl, Con-A, Faurecia, Geiger, Harting, Kendrion, MAN, Swoboda, Transilvania Pack and Print, Compa, Transagape, Boromir, RUD Florian Rieger, Guhring, Wittenstein, Sinecon, Scandia, Kromberg&Schubert, Eurofoam, Phoenix Mecano, Caucho Metal Products

Echipa de baschet a Clubului Sportiv Universitar din Sibiu este cea mai longevivă din ţară şi singura care nu a retrogradat niciodată din prima ligă, din anul 1977, când a reuşit promovarea. Nicio altă echipă de club, de la nicio altă ramură sportivă din Sibiu, nu a mai reuşit acest lucru până acum. CSU Sibiu este clubul cel mai reprezentativ al oraşului, cu performanţele cele mai notabile, iar printre acestea se numără două titluri de campioană naţională, în 1995 şi 1999.

baschet CSU - Cluj (33)

Echipa adună la fiecare meci peste 1.500 de spectatori în Sala Transilvania, iar partidele cu miză se joacă mereu cu casa închisă. Este singurul club sportiv din Sibiu care a reuşit să implementeze un sistem de abonamente, pentru spectatorii care şi-au dorit să aibă locul asigurat la fiecare meci.

foto: Silvana ARMAT

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Vise

Acum 7 ani

Cu 0,5% reducere la impozitul pe profit, nu rămâne decat aceeași procedura ca si pana acum.Tot banii noștri din taxe si impozite, este drept putini si aia, pe proiectele depuse la CL si CJ.Din privat firimituri, ca doar bugetul ii găina cu oua de aur pentru tâlharii socialiști, nu poa' sa se diminueze.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus