Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

TSTV Mesajul lui Paul Porr pentru candidații penali: Ar trebui să se retragă

TSTV Mesajul lui Paul Porr pentru candidații penali: Ar trebui să se retragă

Președintele FDGR, dr. Paul Jurgen Porr, a transmis un mesaj către politicienii condamnați penal care încă figurează pe listele de la alegerile locale, în cadrul unei emisiuni Turnul Sfatului TV. ”Într-o țară civilizată, un astfel de politician, indiferent de nivel, că vorbim de un consiliu local, Senat sau altceva… În alte țări, un politician și-a dat demisia și nu unul, pot da «n» exemple, pentru că doctoratul lor, pe care n-au făcut carieră științifică, ci dădea bine la CV, a fost găsit că în parte e plagiat. În Germania sunt trei miniștri, în Ungaria, fostul președinte Pal… Ei, la noi, e ales respectivul ca fiind cel mai valoros intelectual, pentru că a știut de unde să copieze, probabil... Cu atât mai mult cu cât în activitatea politică au fost găsite nereguli, și nu numai că au fost găsite, dar au fost și condamnate. Inclusiv cu proces și sentință. Indiferent dacă a fost la închisoare ca Vanghelie, sau că a fost cu suspendare ca alții. Acești oameni ar trebui să se retragă măcar pentru o perioadă”, a mai spus Porr.

Întreaga emisiune o puteți viziona aici:

https://youtu.be/Lpo-pv6kWXc

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

cas13

Acum 7 ani

transmiteti mesajul catre dl.johannis si doamnei.
Raspunde

Matyas Andrei

Acum 7 ani

Bravo-in sfarsit un om care spune lucruriile cum trebuie-fiecare care a fost condamnat definitiv sa depune demisia-ma refer la DRAGNEA TIGANUL si altii.
Raspunde

un bolnav

Acum 7 ani

Are dreptate dl.doctor,dar cei care primesc plicuri grase au voie?
Raspunde

Sile

Acum 7 ani

Iar ne bagati pe gat toti pensionarii cu nume nemtesti (atentie nume si prenume 100% german) consilieri judeteni?! M-am saturat de masina de vot! Nu mai votati minoritarii!
Raspunde

IO

Acum 7 ani

Da nu mergeti la vot. Cum ramine cu Johannis si cu hoata de Carmen? Ce sa votezi? Niste hoti? Sau niste penali? Stati acasa si dati-le o lectie acestor baieti destepti penali. Ai dreptul sa votezi, insa ai si dreptul de a sta acasa in ziua votului daca consideri ca nici un candidat nu-ti reprezinta interesele. Decit sa pun crucea pe un penal, mai bine stau acasa.
Raspunde

anonim

Acum 7 ani

mai bine mergi la vot si pui stampila pe toti.Astfel nimeni nu va fi validat si nimeni nu se va putea folosi de buletinul de vot ramas nefolosit.
Raspunde

Sile

Acum 7 ani

Corect, anulati voturile, altfel voteaza ei pentru tine!Senilii astia de mosi de la Formul German! Astia inca se cred superiori opincarilor romani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus