Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Fotografia virală: acum o zi erau prieteni, azi i-au reţinut permisul. Un Porsche Carrera gonea cu 191 km/h spre Gumball 3000 de la Bucureşti

Fotografia virală: acum o zi erau prieteni, azi i-au reţinut permisul. Un Porsche Carrera gonea cu 191 km/h spre Gumball 3000 de la Bucureşti

Astăzi, poliţia a depistat pe autostrada A 1 Bucureşti – Piteşti un cetăţean german care conducea un Porsche Carrera cu viteza de 191 km/h şi se deplasa spre Bucureşti la renumitul raliu de maşini exclusiviste Gumball 3000, ce a poposit ieri şi la Sibiu. În urma acestei încălcări a legii, germanul a rămas fără permisul de conducere.

Acest incident s-a întâmplat la nici măcar o zi după ce Poliţia Română publica o fotografie în care un poliţist dădea mâna cu un şofer de bolid, dar cu avertismentul: “în afară cursei, vă supraveghem”.

cats

Şoferul german a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.125 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

"În zona kilometrului 86 al autostrăzii A1, un bărbat, din Germania, a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul Bucureşti - Piteşti, cu viteza de 191 km/h", precizează Poliţia, potrivit gandul.info.

Potrivit unor surse gandul.info, acesta este Netzer Kai, unul dintre participanţii la cursa care are loc astăzi în Bucureşti.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

bondica

Acum 7 ani

asa e latinu te ........ pe la spate
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus