Sâmbătă,
19.09.2020
Innorat
Acum
11°C

Șeful Piețe Sibiu SA, implicat într-o tamponare cu neacordare de prioritate | Video

13 Mai 2016 11:44

Șeful Piețe Sibiu SA, implicat într-o tamponare cu neacordare de prioritate | Video

În drum spre Primăria Sibiu, pe strada Avram Iancu, Teodor Birț, directorul SC Piețe Sibiu SA, a fost implicat într-o tamponare ușoară cauzată de neacordare de prioritate. Aflat în mașina de serviciu, o Skoda Octavia, Teodor Birț se îndrepta vineri la prânz spre pilonul de acces înspre Piața Mare. Aproape de capătul străzii, pe sensul său de mers, era staționat un Citroen C4, în timp ce pe sensul opus de mers, la distanță relativ mică, staționa un alt autoturism, un taxi. Din cauza distanței scurte dintre cele două autoturisme staționate, Teodor Birț a fost obligat să facă un mic slalom în depășire. Însă când a ajuns în dreptul Citroen-ului, acesta s-a pus în mișcare, șoferița neasigurându-se la plecarea de pe loc. Ce a rezultat: Skoda condusă de Teodor Birț a ”răzuit” ușor partea din stânga a Citroen-ului. Ușoara tamponare a enervat șoferița, care a început să claxoneze, deranjată de faptul că Teodor Birț a ales să intre în Piața Mare înainte de a coborî din mașină.

Comentarii

5 comentarii

Cornelia

Acum 4 ani

Asta da stire...
Raspunde

kuusi

Acum 4 ani

nu umbla astia cu Octavia...99% e Superb 2012
Raspunde

ghita cur trist

Acum 4 ani

ma mir cum de scena nu e filmata de pe taresa barului cu tenta scotiana. Unde stau la soare reptilele TS
Raspunde

fandoseala

Acum 4 ani

Tot dama face scandal ... tipic dumnealor.
Raspunde

siby

Acum 4 ani

De ce trebuie sa intre angajatii Primariei Sibiu prin Piata Mare cand au rezervata o parcare in Piata Mica in dreptul Directiei fiscale??Sau poate ca doar V.I.P.-urile pot scurta traseul catre rapoartarile zilnice. Sunteti oricum penibili cu astfel de stiri...sau credeti ca personajul din imagine a fost dat uitarii...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus