Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
-0°C

Împarte drumul! Marș al bicicliștilor și motocicliștilor în Sibiu

Împarte drumul! Marș al bicicliștilor și motocicliștilor în Sibiu

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu atrage atenția șoferilor că traficul rutier va fi restricționat pe o bandă de circulație în această seară, pe principalele artere din Sibiu, pentru un marș al motocicliștilor și bicicliștilor.

Acțiunea se numește generic ”Împarte drumul!” și are un caracter rutier preventiv, fiind menită să atragă atenţia conducătorilor de autovehicule pe patru roţi asupra necesităţii de a conştientiza prezenţa motocicliştilor şi a bicicliştilor în trafic.

Evenimentul va avea loc între orele 19:00 – 20:00.

Traseu este următorul: Şoseaua Sibiului (intrarea în municipiu) – Bulevardul General Vasile Milea – Piaţa Unirii – Bulevardul Corneliu Coposu  - retur la intersecţia cu Constituţiei – Bulevardul Corneliu Coposu – Andrei Şaguna – Şoseaua Alba Iulia – retur intersecţie cu Autogării – Şoseauau Alba Iulia – Dealului – Banatului -  Bulevardul Victoriei – Piaţa Unirii - Bulevardul General Vasile Milea - Şoseaua Sibiului.

Traficul rutier va fi reluat după trecerea ultimului participant.

”Participanţii la eveniment vor beneficia de sprijinul Biroului de Poliţie Rutieră, prin poliţiştii care vor însoţi participanţii pe traseu şi cei care vor dirija traficul. Adresăm participanţilor la trafic rugămintea de a manifesta înţelegere pe parcursul deplasării în zonele restricţionate şi în timpul de aşteptare pentru redeschiderea traseelor blocate, să respecte indicaţiile poliţiştilor care dirijează traficul şi să circule cu prudenţă pentru evitarea oricăror incidente nedorite”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

12 comentarii

marius-vl

Acum 7 ani

Iara blochează astia sensurile giratorii. Nu am cum sa impart drumul cu saracii.
Raspunde

Obs

Acum 7 ani

@marius-vl Dupa cata minte ai, nu pari prea bogat. Dupa cum spunea Ion Ratiu, democratia este dreptul tau de a nu fi de acord cu mine. Deci respecta acest drept tuturor, daca vrei sa fi respectat.
Raspunde

soferu

Acum 7 ani

bai mariuse, mars inapoi acolo la voi in sat unde aveti numai bogati, bine? hai, ca trebuie scos prazul, e momentul sa-ti ajuti conationalii ;-)
Raspunde

Săndel

Acum 7 ani

Oameni buni, "marius-vl" doar face pe trolul. Adică lansează momeala ca să declanșeze comentarii.
Raspunde

jonyjon

Acum 7 ani

Asta e definita trolului, deci nu "face" pe trolul, chiar e!
Raspunde

Spike

Acum 7 ani

Motociclisti se pot auzi de foarte departe, cel putin noaptea. Mai mult decat atat se comporta in oras ca pe un traseu dr competitie. Evident nu este valabil pentru toti motociclisti, dar paranoicul de pe ostirii cu o motocicleta galben-negru cu nr BC 84 SUZ nu ar merita nici macar resuscitat de Smurd in situatia in care ar fi nevoie de acest lucru. Imi pare rau daca jignesc motociclistii dar unii dintre ei chiar nu merita respect in trafic !
Raspunde

Pagan

Acum 7 ani

Astia sunt problema INTERNATIONALA. 90% nu stiu sa mearga cu bicicleta si mai vor sa fie si respectati. Pana nu o sa fie introdus un fel de "permis pt biciclete" , nici macar nu ar mai avea dreptul sa pedaleze in oras sau pe drumurile nationale.
Raspunde

sibian

Acum 7 ani

...dar mars cand fac pentru majoritatea biciclistilor care nu respecta nici o regula de circulatie?Eu sunt de acord sa fie respect dar nu poti pune egalitate intre o bicicleta sau un tir in anumite situatii in trafic,Campul vizual dintr-o cabina de tir e limitat cand ai langa tine o bicicleta.
Raspunde

pasager in taxi

Acum 7 ani

Intamplator, in timpul marsului, aflandu-ma intr-un taxi ca pasager, ne-am pomenit in mijlocul coloanei de motociclist pe str. A. Sagunai. Soferul nu a realizat pe moment ce se intampla deoarece motociclistul politiei care ii insotea era departe . Ma rog organizare ca la politie. Un cele din urma taximetristul a oprit pe dreapta. Insa un motociclist, CJ07TAJ, nu a ezitat un gest golanesc de a lovi in dublu geamul portierei de la taxi si sa injure . Imitatiile aste de bikeri ar trebui sa dea examen la bun simt.
Raspunde

mihai

Acum 7 ani

Nu stiu ce respect ar trebui sa aratam motociclistilor cand depasesc pe dreapta sau vajaie pe langa tine la 80-100 kmh prin oras. Iar biciclistii... de multe ori nu stiu pe ce lume sunt... Regulile de circulatie le sunt complet straine...
Raspunde

asd

Acum 7 ani

...regulile de circulatie le sunt straine mai multor participanti la trafic (soferi, motociclisti, biciclisti)...hai sa nu dam doar in unii...:)
Raspunde

industrial

Acum 7 ani

si ce te fu*te pe tine grija mihai ca merg motociclistii cu 80-100 km/h? daca te loveste, iti da asigurarea sa iti repari caruta, daca nu te loveste, care-i problema ta? Dar cand voi taiati calea la motociclisti si ii inghesuiti si nu le acordati prioritate, cum e?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus