Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Filme, concerte și spectacole de teatru atât pentru adulți, cât și pentru copii vor avea loc în acest weekend în Sibiu.

Vineri, 27 mai De la ora 19.00 la Fabrica de Cultură va fi pus în scenă spectacolul LULU, o piesă stranie de teatru care, dacă îţi dispare din memorie, îţi reapare când nu te aştepţi. Te urmăreşte pe ascuns.

La Cinema Arta vor rula următoarele filme: Angry Birds: Filmul – 3D Dublat, sâmbătă și duminică de la orele 12.00 și 14.00, iar în timpul săptămânii doar de la ora 14.00. Vecini de coșmar 2 rulează de la ora 16.00, filmul Super băieți rulează de la ora 18.15, iar seara de la 20.45 va rula Alice în Țara Oglinzilor – 3D. Joi, 2 iunie de la ora 20.45 va rula filmul Țestoasele Ninja 2 – 3D.

De la ora 21.00, în Imperium Pub va avea loc un concert de jazz, susținut de Bartmes. Intrarea la acest eveniment este liberă.

Sâmbătă, 28 mai Ziua începe în Piața Mare odată cu startul celei de-a cincea ediții a Semimaratonului Sibiu. Astfel, la ora 09.00, la linia de start se vor prezenta peste 2.600 de oameni, care aleargă pentru susţinerea unei cauze care va schimba comunitatea sibiană în bine.

De la orele 10.00 și 12.00, la Teatrul Gong are loc „Atelierul de creat povești” coordonat de Diana Ribana. Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani, iar prețul unui bilet este de 14 lei.

De la ora 10.00, în Parcul Sub Arini are loc cea de-a treia ediție Smart Park, care este o platformă de evenimente educaționale, culturale și artistice dedicate copiilor între 4 și 12 ani. Festivalul are ca scop stimularea artistică și culturală a copiilor, facilitarea contactului între operatorii culturali și părinți.

La Teatrul Gong, seara, de la ora 18.00 va fi prezentată în premieră povestea frumoasei Rapunzel. Spectacolul în limba germană poartă semnătura regizorului Gavriil Pinte și ilustrează prin jocul păpușarilor, povestea fetei cu părul prelung care avea să ajungă în grija unei vrăjitoare rele. Spectacolul este în limba germană și este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

La Sala Thalia, de la ora 19.00, continuă concertele din cadrul Festivalului Internațional de Jazz 2016.

To de la ora 19.00, spectacolul LULU se va juca din nou la Fabrica de Cultură. Prețul unui bilet este de 30 de lei, respectiv 20 de lei cu reducerea aferentă.

Duminică, 29 mai De la ora 10.00 în Parcul Sub Arini vor continua evenimentele Smart Park dedicate copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-12 ani.

La Teatrul Gong se va juca din nou Rapunzel, dar de data aceasta de la ora 11.00. Spectacolul este în limba germană și este recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic.

De la ora 17.00, la Shopping City Sibiu, Gașca Zurli îi așteaptă pe cei mici însoțiți de părinți și bunici să participe la cel mai vesel spectacol susținut de Gașca Zurli – Vreau pupic de noapte bună. Accesul la eveniment este gratuit.

De la ora 18.00, la Teatrul Gong are loc Jazz for kids, iar spectacolul va fi dezvoltat în jurul unui scenariu original, pe muzica compusă de cunoscutul muzician de jazz Mihai Iordache. Muzicienii vor provoca audiența la interacțiune prin ingenioase dialoguri cu instrumentele. Muzica, armoniile și ritmul se vor transforma în povești, personaje sau ghicitori care vor traduce pe înțelesul micilor spectatori, limbajul bogat al muzicii de jazz.

Sala Festivă a Bibliotecii Astra devine locul de întâlnire al iubitorilor de teatru cu Diana Fufezan, care va pune în scenă spectacolul Oscar și Buni Roz. Cu Buni Roz pe post de ghid, într-o viata traita pe „repede-înainte”, Oscar, un băiețel de zece ani, parcurge printre râsete si lacrimi itinerarul emoționant al tuturor vârstelor și experientelor umane, îmbogatite de imaginația lui care îmbracă realitatea în haina miraculosului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus