Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Atacatorul de la Aeroport, trimis în judecată

Atacatorul de la Aeroport, trimis în judecată

Bărbatul care și-a înjunghiat fosta soție în parcarea Aeroportului Internațional Sibiu a fost trimis în judecată, marți, de procurorii sibieni.

Bărbatul este în continuare în arest, iar judecătorii trebuie să decidă acum dacă se face vinovat de acuzația sub care l-au pus procurorii, cea de tenativă de omor calificat. Sibianul și-a înjunghiat fosta soție în data de 4 mai. Femeia nu și-a pierdut viața, iar bărbatul a fost repede reținut de autorități. Este în arest preventiv încă de atunci, iar procurorii au terimat cercetările în mai puțin de o lună și jumătate. Potrivit rechizitoriului, "lucrători de poliţie din cadrul Biroului Judeţean de

Transporturi Sibiu – Postul de Poliţie Transporturi Aeriene Sibiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data mai sus menţionată, în jurul orelor 13.00, o persoană de sex masculin - C.R.T.- , în vârstă de 47 de ani, şi-a aşteptat la Aeroportul Internaţional Sibiu fosta soţie – C.C. - care s-a întors din Germania unde a lucrat ca asistent medical în baza unui contract legal. Au avut discuţii contradictorii motivate de faptul că C.R.T. dorea continuarea relaţiei cu fosta soţie fiind însă respins, după care, în parcarea aeroportului, a lovit-o de mai multe ori cu cuţitul în zona toracelui".

Mai multe pe această temă:

ACTUALIZARE FOTO Tentativă de crimă la Aeroport: și-a așteptat iubita cu flori, după care a înjunghiat-o

Sibianca înjunghiată pe aeroport devine subiect de cercetare. Bursă de 2.000 de euro pentru doi jurnaliști

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

dancp

Acum 7 ani

inchisoare pe viata si mucles
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus