Luni,
06.12.2021
Ceata
Acum
4°C

Raluca Turcan: “Am propus dizolvarea organizației municipale PNL”

Raluca Turcan: “Am propus dizolvarea organizației municipale PNL”

Președintele PNL Sibiu, Raluca Turcan, a propus dizolvarea organizației municipale a PNL Sibiu din cauza slabei mobilizări din campania electorală pentru alegerile locale. “Am constituit un birou interimar pe care-l vom valida săptămâna viitoare cu oamenii care au tras, cu oamenii care promit politic și electoral, care vor putea să-i reprezinte în momente electorale pe sibieni”, a  spus Raluca Turcan în cadrul emisiunii “Raluca și Răzvan”, ce se difuzează la postul locale de televiziune Eveniment TV.

Raluca Turcan a declarat ca Răzvan Pop, fostul candidat al partidului la funcția de primar al municipiului Sibiu rămâne președinte interimar al organizației municipale și nu are ce să-i reproșeze. “Răzvan Pop a crescut atât cât putea crește într-o campanie electorală. În interiorul partidului stătea bine Virgil Popa, dar a refuzat să candideze și atunci, decât să facem compromisuri, să ne uităm în afară și să repetăm greșelile de la nivel național, am preferat să-l susținem pe Răzvan, un tânăr aflat chiar în organizație, care se putea contura ca om politic. Ceea ce am și reușit”, a mai spus Turcan.

În aceeași emisiune, Raluca Turcan a afirmat că ceea ce s-a întâmplat la nivel național s-a simțit și în scorul PNL Sibiu și că dacă nu existau stângăciile de la București, cu schimbarea candidaților la Primăria Capitalei, PNL Sibiu putea obține un scor mai bun.

Cu privire la alegerile parlamentare, Raluca Turcan a declarat că nu este suficient în interiorul PNL să vrei să candidezi, ci trebuie să demonstrezi ce ai făcut și cum ai putea face mai mult. În plus, contează aprecierea de care se bucură un membru PNL în rândul sibienilor, iar lucrul acesta se dovedește prin sondaj.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Nicolae

Acum 5 ani

Chair nu sunt politicieni sibieni, trebuie sa vina duduia asta scolita la Moscova sa faca pe jupana? PNL Sibiu nu mai exista! PDL i-a inghitit!
Raspunde

...

Acum 5 ani

La ce fete au in poza aia probabil ca a propus dizolvarea in alcool, ca eu nu vad suferinta esecului.
Raspunde

Nicu

Acum 5 ani

Cunosc destul de bine organizatia PNL Sibiu ca sa pot afirma cu tarie ca aici are dreptate Raluca Turcan.E necesara o adunare a membrilor org Pnl Sibiu pt a si alege statutar conducerea.Atat au putut face cei de la cond Pnl Sibiu,comoditatea nu aduce voturi.Punct si de la capat!
Raspunde

...

Acum 5 ani

Daca tu ii cunosti si poti afirma cu tarie atunci mi s-a luat o greutate de pe suflet. :D
Raspunde

alzara medic

Acum 5 ani

Dacă nu greşeau miticii careul photo zdrobeau FDGR - ul şi pe Astrid ; aşa,decât ne zdrobesc nouă inemele; de ambe sexe .
Raspunde

Marian

Acum 5 ani

Dl.Popa si-a facut oropriile calcule si a vazut ca nu are sanse in fata Dnei Fodor! Nu era absurd sa candideze daca nu avea sanse?Cred ca a fost intelep si bine a facut!
Raspunde

nica

Acum 5 ani

Mister Popa cel mai probabil are nevoie de imunitate si nu merita sa se uzeze in alegerile locale. Castiga frumos un post de parlamentar, fie si prin redistribuire, la alegerile din toammna.
Raspunde

Pravale Baba

Acum 5 ani

Sa am pardon d-na Turcan, dar fata dumneavoastra a fost pe toate afisele. Dumneavoastra nu aveti a va reprosa nimic? De ce nu am interpreta votul negativ ca fiind dat domniei voastre? Sper din tot sufletul sa apara o persoana care sa fie in stare sa lupte cu aceasta doamna pentru sefia PNL la nivel de judet Sibiu.
Raspunde

anonim

Acum 5 ani

S-a infipt destul de bine si probabil cei care vor veni in PNL vor fi oamenii ei.Cu fata ei de plastic peste tot normal ca au avut rezultate proaste.De cand a aparut PNL a pierdut mult.Campania pe care a facut-o a fost una comunista .Doar in mintea ei a avut succes.Mai bine ar pleca naibii undeva sa lase Sibiul in pace.Cu ea in frunte la urmatoarele alegeri PNL va fi uitare...
Raspunde

Radu

Acum 5 ani

Daca tot a fost slab rezultatul sa promovam președintele organizației viceprimar. Merita!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus