Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Licitație pentru reparații capitale la suprafața de joc a Sălii Transilvania

Licitație pentru reparații capitale la suprafața de joc a Sălii Transilvania

Aproape 300.000 de lei, fără TVA, este suma disponibilizată de administratorii Sălii Transilvania, pentru lucrările de efectuare a reparațiilor capitale ale suprafeței de joc. Contractul de lucrări este obiectul unei proceduri de achiziție publică lansată marți de Serviciul public Sala Transilvania, termenul de depunere a ofertelor fiind joi, 30 iunie. Din punct de vedere tehnic, este nevoie de ”reparația pavimentului sportiv din lemn masiv de fag cu sistem autonivelant, montat pe dublă structură din lemn microlamelar cu pernă J-lock pentru elasticitatea controlată. Reparația este necesară pentru a readuce pavimentul conform normelor DIN și cerințelor testului de oboseală ENV-14904”, se arată în anunțul publicat de reprezentanții Sălii Transilvania. Potrivit acestuia, durata maximă de execuție a lucrărilor este de 30 de zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus