Marţi,
16.08.2022
Parțial Noros
Acum
20°C

FC Hermannstadt, noua campioană a României la minifotbal

FC Hermannstadt, noua campioană a României la minifotbal

FC Hermannstadt a reușit să câștige titlul de campioană națională, după ce a câștigat finala Campionatului Național de Minifotbal, în fața celor de la Chedra Tax Ploiești (scor 1-1 în timp regulamentar și  3-2 la penalty-uri). Competiția a avut loc la Deva și la Hunedoara, weekend-ul trecut.

Echipa antrenată de Cornel Cașolțan și Călin Trohin a avut la dispoziție următorul lot de jucători: Cătălin Căbuz, Marius Zăvoi (portari) – Călin Trohin, Gabriel Bâra, Ionuț Petrescu, Cosmin Coțofan, Adrian Greavu, Cristian Simion, Lucan Bîgu, Edwin Osogo, Daniel Vlaic, Cristian Tiric, Radu Aldea, Alexandru Stângu, Cristian Seiwerth (jucători de câmp).

Anul trecut, trofeul a fost câștigat tot de o echipă sibiană, FC Juventus Sibiu, care la această ediție a fost eliminată încă din faza grupelor.

FC Hermannstadt, în Liga Campionilor

După acest succes, jucătorii antrenați de Cornel Cașolțan și Călin Trohin vor juca în Liga Campionilor la Minifotbal. Turneul va avea loc în Slovenia.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus