Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

GALERIE FOTO – Studenții de la Științe Economice au zonă de relaxare: joacă baschet, ping-pong sau se plimbă cu trotineta

GALERIE FOTO – Studenții de la Științe Economice au zonă de relaxare: joacă baschet, ping-pong sau se plimbă cu trotineta

Universitatea ”Lucian Blaga” a amenajat pentru studenții și profesorii Facultății de Științe Economice implicați în examenele de licență și dizertație o ”zonă de destresare”. Cu ajutorul Decatlon Sibiu, în holul facultății a fost amenajată o mini-sală de sport.

Cei care vor să alunge stresul sau doar să facă puțină mișcare pot să joace tenis de masă, darțs, baschet să se plimbe cu trotineta sau să urce pe bicicletă sau stepper.

DSC_9473

Și, pentru că mișcarea trebuie susținută, facultatea a pus la dispoziția studenților sticle cu apa și batoane energizante.

”Această idee s-a născut din două intenții pe care noi le avem la Facultatea de Științe Economice: acelea de a dezvolta în continuare cât mai multe parteneriate cu mediul de afaceri și pentru a le oferi studenților experiențe care să fie altele decât cele clasice. Prin astfel de parteneriate cu mediul economic le oferim lor, studenților, posibilitatea de a face practică și de a avea siguranța unui job bun, la finalul studiilor”, a explicat conf. univ. dr. Cosmin Tileagă, prodecan – relații cu studenții și mediul de afaceri.
DSC_9470

”Zona de destresare” va rămâne în holul Facultății de Științe Economice în toate cele trei zile de examene însă, inițiatorii acestui proiect intenționează ca măcar o parte din aparate să rămână permanent la dispoziția studenților.

DSC_9471 DSC_9479

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

alex

Acum 7 ani

Buna asta n-ai invatat nimic bagi un set de ping-pong si 2 slam-dunk-uri si esti gata de restanta. Daca nu e buna metoda io zic sa incercati cu pacanele sau o bara de striptease ar fi aur curat, doar ca atunci toti vor vrea restanta sa se destreseze si la toamna.
Raspunde

Micul Muci

Acum 7 ani

Da' in timpul asta cum(se re) fac studentele?Sculpteaza Bila Marginimii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus