Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

ACTUALIZARE Trafic blocat pe DN1. Accident la Bradu

ACTUALIZARE Trafic blocat pe DN1. Accident la Bradu

ACTUALIZARE ora 10.20 - Traficul s-a reluat pe un fir, alternativ, pe Hula Bradului. Se desfășoară, însă, cu greutate și cu viteze foarte reduse, din cauza numărului mare de mașini aflate în tranzit.

Știrea inițială:

Traficul este blocat total, marți dimineață, spre Brașov, pe DN1, din cauza unui accident petrecut în zona Hula Bradului.

Din primele cercetări, un șofer care conducea spre Brașov nu a adaptat viteza în momentul în care a intrat în curbă la dreapta și a intrat pe sensul opus. De acolo venea, regulamentar, o mașină condusă spre Sibiu. Șoferul care se face vinovat de accident nu a ținut cont de carosabilul ud și de restricțiile de viteză care oricum impun limite de 50km/h în zonă.

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului. Toate cele trei victime sunt conștiente, însă au nevoie de îngrijiri medicale.

Foto: Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus