Marţi,
22.09.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Jaeggi a ajuns la aproape 200 de angajați în Sibiu

10 August 2016 08:58

Jaeggi a ajuns la aproape 200 de angajați în Sibiu

Compania Jaeggi Industries, care face parte din grupul cu acelaşi nume deţinut de A-Heat, a finalizat până la finalul lunii iunie 2016 un procent de 89% din proiectul de investiţii de peste 15 milioane de euro derulat în fabrica din Cristian, la limita Zonei Industriale Vest.

Jaeggi a luat un ajutor de stat de 7,7 milioane de euro în 2013 pentru a susţine investiţia de 15 milioane de euro şi s-a angajat să recruteze 269 de oameni.

”La finalul lunii iunie, compania recrutase deja 186 de oameni şi cheltuise aproape 4,5 milioane de euro din ajutorul de stat, arată datele de la Ministerul de Finanţe. În total, compania investise deja 14,5 milioane de euro după ce la finalul anului trecut compania a obţinut autorizaţia de mediu pentru desfăşurarea activităţii”, scrie zf.ro.
Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Geta

Acum 4 ani

Fabrica Balanta facea cantare, Fabrica de bere facea bere, Vinalcoolul facea vin pt Marincuta, astia ce "industries" fac? Uita-te pe internet, pt ca in curtea lor probabil ca nu ai acces, si fa-ti articolul pana la capat.
Raspunde

Olingpia Gafosdea

Acum 4 ani

Buna! Nene ziaristule, sti cumva cum poate beneficia de acordarea unui ajutor de stat, un antreprenor roman, am si eu câteva cunoștințe ce au creat fiecare in parte mai multe locuri de munca decât cei menționați, ca te "simt" tare dibaci in genul asta de "anchete" si patriot pe deasupra....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus