Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
11°C

Se întrerupe apa în Tilișca, Galeș și Săliște

Se întrerupe apa în Tilișca, Galeș și Săliște

 ,,Apă Canal anunţă că joi, 18 august , între orele 8,00 – 20,00 se vor executa lucrări la priza de captare a Uzinei de Apă Tilișca. Vor rămâne fără apă locuitorii din Tilișca și Galeș, precum și consumatorii din Săliște.

,,În intervalul menționat se va întrerupe furnizarea apei pentru consumatorii din Tilișca și Galeș, precum și pentru consumatorii din orașul Săliște de pe străzile : Foltești, A.Șaguna, Pieții Vechi, Grui (parțial), Catanas, Vâlcel, D.Marcu, Picu Pătruț, Reuniunea Meseriașilor, Livezii, Șteaza, Tarniței, Tăbăcarilor, Taberei, Gării (parțial),  Zăvoi,  V.Iliu, Sub Vii, Întrepărauă, Podului și Iazului”,  anunță Apă Canal.
Abonații sunt rugați să își facă rezervele necesare de apă. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus