Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
0°C

VIDEO Două atlete care s-au ajutat reciproc în proba de 5.000 de metri de la Rio au fost admise în finală, pentru fair-play

VIDEO Două atlete care s-au ajutat reciproc în proba de 5.000 de metri de la Rio au fost admise în finală, pentru fair-play

În proba feminină de 5.000 de metri, neozeelandeza Nikki Hamblin a căzut. În acel moment, atleta americană Abbey D’Agostino s-a împiedicat şi ea şi a căzut la rându-i, dar s-a ridicat imediat. Doar că nu şi-a continuat cursa pe loc ci s-a oprit să o susţină, după care a avut şi ea o problemă la un genunchi, fiind încurajată de Nikki Hamblin, care tocmai reluase cursa.

https://youtu.be/nqOhqzUic2Q

Deşi şchiopătau, cele două atelete au reuşit să continue cursa împreună, ajungând la linia finală, fără a se califica, informează The Sun, citat de Mediafax.

1471438061995

Pentru spiritul de fair play, Comitetul Internaţional Olimic a decis să le permită, printr-o măsură excepţională, participarea în finală.

foto Getty Images

la-sp-sn-athletics-olympics-day-11-20160816 Cp_DhoOWEAAa7vl

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Silviu

Acum 6 ani

Frumos! Poate a aflat si Larisa Iordache...
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, n-ai vrea sa te "ocupi" de bugetul echipei de baschet ca pari "priceput"?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus