Marţi,
29.11.2022
Parțial Noros
Acum
1°C

Primăria Mediaș înființează Club Sportiv Municipal Gaz Metan

Primăria Mediaș înființează Club Sportiv Municipal Gaz Metan

Până la sfârșitul acestui an se va înființa la Mediaș, Clubul Sportiv Municipal Gaz Metan, a anunțat primarul municipiului, Gheorghe Roman. ”În acest moment, Primăria Mediaș nu poate aloca nici un leu pentru Clubul Gaz Metan. Oricum, opinia mea personală este că acest club trebuie condus de către un medieșean, un om care ține la acest oraș. Acest CSM Gaz Metan Mediaș va fi înființat de Consiliul Local Mediaș, va fi susținut financiar de către noi și de sponsorii pe care reușim să-i atragem în acest proiect”, a anunțat Gheorghe Roman în cadrul emisiunii ”Linia Întâi”, difuzată la postul local de televiziune Nova. ”Vom propune ca în cadrul acestui club să-și desfășoare activitatea o secție de tenis de masă, o secție de baschet, una de fotbal, dar și alte secții care sunt pe placul oamenilor din Mediaș. Banii medieșenilor trebuie să meargă către tineretul acestui oraș și trebuie să avem răbdare să construim un club al Mediașului, pentru că așa cum este cel de acum, Gaz Metan Mediaș, nu trece prin momente foarte bune, din punct de vedere financiar nu cred că lucrurile pot continua așa”, a completat primarul Mediașului.

În timpul campaniei electorale, în programul propus sibienilor de către Astrid Fodor, reprezentantul FDGR, apărea și ideea înființării unui Club Sportiv Municipal Sibiu. ”În ce privește sportul, voi menține în continuare sportul sibian prin finanțarea proiectelor cluburilor sportive de pe agenda sportivă”, a spus Astrid Fodor, la lansarea candidaturii, amintind și de intenția Primăriei Sibiu de a înființa un club sportiv municipal, care să aibă la început cinci secții sportive.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

lady

Acum 6 ani

Super idee! am dori si sporturi individuale, cum ar fi judo sau taekwondo, daca se poate.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus